Follow us

Ποιος θα είναι ο κουμπάρος στον γάμο του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστης Καθάργια

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες αποκάλυψε ο Γιώργος Μαυρίδης για τον γάμο

MissBloom TEAM
Γιώργος Μαυρίδης Instagram Γιώργος Μαυρίδης

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες αποκάλυψε ο Γιώργος Μαυρίδης για τον γάμο του με τη σύντροφο του Κρίστη Καθάργια στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής ''Ευτυχείτε''.

Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε πρώτα πως ο γάμος θα πραγματοποιηθεί όταν γίνει η άρση όλων των περιορισμών για την αναχαίτηση της πανδημίας. Ο ίδιος αποκάλυψε πως κουμπάρος στον γάμο του θα είναι ο Γιώργος Κατσινόπουλος, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στο Nomads.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε: "Είμαι 43 χρονών, αλλά αισθάνομαι σαν 5χρονο. Γάμο θα έχουμε όταν εμείς αποφασίσουμε και όχι ο κορονοϊός. Από τη στιγμή που υπάρχει νομοθεσία που αποφασίζει πόσα άτομα θα πάνε σε έναν γάμο, είπαμε να το ακυρώσουμε, μέχρι να αποφασίσουμε εμείς πόσα άτομα θα καλέσουμε σε αυτή την όμορφη στιγμή. Καλύτερα να αποφασίσουμε εμείς, να είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι για το τι θέλουμε να κάνουμε, όχι ο κορονοϊός. Στον γάμο μας θα είναι κουμπάρος ο Γιώργος Κατσινόπουλος από τη δική μου πλευρά. Και ένας ακόμη Γιώργος από την πλευρά της γυναίκας μου".

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε μιλήσει δυο περίπου μήνες πριν για την πρόταση γάμου που έκανε στην Κρίστη Καθάργια: "Εγώ δεν έχω παιδί, αλλά έχει η γυναίκα μου από τον πρώην άντρα της. Δεν έχουμε παντρευτεί, γιατί μας έπιασε ο κορονοϊός. Εγώ έκανα την πρόταση γάμου. Έκανα πρόταση γάμου στη γυναίκα μου πριν φύγω για τα γυρίσματα της εκπομπής Into the Skin. Ήταν καλοκαίρι. Της είπα να με βοηθήσει να στήσω τις κάμερες για να κάνω μια δοκιμή. Είχα βάλει το δαχτυλίδι μέσα στα μπαλάκια που πετάμε στην Μόλυ και την Τσίχλα. Έβαλα την κάμερα να γράφει και είπα στην Κρίστη, να αρχίσει να πετάει μπαλάκια στα σκυλιά.

Δεν είχε καταλάβει τι γίνεται. Η Κρίστη νομίζει ότι με βοηθά στη δοκιμή για την παραγωγή και ότι δοκιμάζουμε τις κάμερες για την εκπομπή. Κάποια στιγμή πετάω το μπαλάκι που είχε το δαχτυλίδι. Το βρίσκει η Μόλυ και το φέρνει και αρχίζω να το ξετυλίγω. Με κοίταγε η Κρίστη. Έτρεμα από την αγωνία μου. Το ανοίγω, σκύβω, τη ρωτάω αν θέλει να γίνει γυναίκα μου. Έκανε 10 λεπτά να απαντήσει. Σοκαρίστηκαν. Μετά μας χειροκρόταγαν από κάποια μπαλκόνια. Έχω κρατήσει όλο τη στιγμή σε βίντεο. Δε ξέρω πότε είναι ο γάμος. Πρώτα να ανοίξουν οι εκκλησίες. Μένουμε μαζί με την Κρίστη και τον γιο της, τον Άκη. Είναι 5,5 στα 6".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ