O Παύλος Γαλακτερός στη Μύκονο με τον μπαμπά του & τη Νικολέττα, ο Τριαντάφυλλος αδειάζει το Survivor & όλα τα νέα

Ο Σάκης Ρουβάς εισέβαλε στο "Καλό Μεσημεράκι", Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης ετοιμάζουν τη βάφτιση του γιου τους, Ο Γιάννης Πλούταρχος με την κόρη του & η Καρολίνα Καλύβα έφτασε στην Ελλάδα, μαυρισμένη και πιο hot από ποτε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Ο Σάκης Ρουβάς εισέβαλε στο "Καλό Μεσημεράκι" - Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς

Υψηλές αφίξεις είχαμε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού λίγο πριν το "Καλό Μεσημεράκι" διακόψει για διαφημίσεις στο πλατό εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς.

Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς καλωσόρισε τον κορυφαίο Έλληνα showman ενώ αμέσως μετά έδωσε διαφημιστικό διάλειμμα προαναγγέλοντας πως ο Σάκης Ρουβάς θα παραμείνει στην εκπομπή ως καλεσμένος.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης ετοιμάζουν τη βάφτιση του γιου τους

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη. Πλέον οι δύο τους απολαμβάνουν την οικογενειακή ευτυχία που του έχει προσφέρει ο γιος τους.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι ετοιμάζει τη βάφτιση του μικρούλη τους, η οποία θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά δίπλα σε ένα ανερχόμενο αστέρι, την κόρη του

Ο Γιάννης Πλούταρχος μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο, που μας δίνει μία γεύση από την επικείμενη συνεργασία του με την πρωτότοκη κόρη του, Κατερίνα Κοκοσαίου.

Οι δυό τους ενώνουν τις δυνάμεις τους και επανεκτελούν τη μεγάλη επιτυχία του αγαπημένου τραγουδιστή "Πόσο ωραία μάτια έχεις”. Ωστόσο πρόκειται για μία διαφορετική πιο pop εκδοχή, με ιδιαίτερα καλοκαιρινό ρυθμό.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Φρεσκοχωρισμένος ο Παύλος Γαλακτερός έκανε... απόβαση στη Μύκονο - Μαζί με μπαμπά Νάσο & τη Νικολέττα από το Survivor

Ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέττα Μαυρίδη δεν χωρίστηκαν εκτός Άγιου Δομίνικου.

Ο νεαρός παίκτης του Survivor, μαζί με την καλή του φίλη αλλά και τον μπαμπά του, Νάσο Γαλακτερό, επέλεξαν το Νησί των Ανέμων για να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Τριαντάφυλλος αδειάζει το Survivor: "Μου ζητούσαν να μην παίξω - Ο Ηλίας κινεί τα νήματα, ο Ασημακόπουλος αλλάζει γνώμη κάθε πέντε λεπτά"

Αποκλειστική συνέντευξη στον "Τηλεθεατή" παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος, στην οποία δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για το παρασκήνιο του Survivor και τις συμπεριφορές των πρώην συμπαικτών του.

- Πώς νιώσατε όταν μάθατε για το σκετς που έκαναν οι amigos στην παραλία με την "Ανωτάτη Σχολή Καραγκιοζικής"; Ο Ασημακόπουλος, που πρωταγωνιστούσε, πριν φύγετε έλεγε ότι θα σας ντύνει στις εμφανίσεις σας και ο Ηλίας ότι θα κάνετε μαζί τραγούδι...

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η Καρολίνα Καλύβα έφτασε στην Ελλάδα - Μαυρισμένη και πιο hot από ποτε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προσγειώθηκε η Καρολίνα Καλύβα, το απόγευμα της Πέμπτης.

Η πλέον πρώην παίκτρια αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor και αναγκάστηκε να αφήσει πίσω της την παραλία του reality. Στο αεροδρόμιο την περίμεναν οι κάμερες, οι οποίες την απαθανάτισαν κατά την άφιξή της. Η ίδια, συνοδευόμενη από φύλακες προσπάθησε να αποφύγει τον φωτογραφικό φακό και όπως και οι συμπαίκτες της δεν έκανε δηλώσεις.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr