Follow us

Dior Cruise 2022 | Το εντυπωσιακό look της Beatrice Borromeo Casiraghi

Η εμφάνιση της Iταλίδας πρέσβειρας του οίκου Dior.

MissBloom TEAM
Beatrice Borromeo NDP

Το σόου του οίκου Dior για την παρουσίαση της Cruise 2022 συλλογής, τίμησε την Ελλάδα με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, αντλώντας έμπνευση από την αρχαιότητα, αλλά και τον ίδιο τον σχεδιαστή, Christian Dior. Όπως είπε και η Maria Grazia Chiuri "το Καλλιμάρμαρο έχει μια αίσθηση ελευθερίας την οποία νιώθεις αμέσως μόλις το αντικρίζεις".

Οι εντυπωσιακές δημιουργίες της κινήθηκαν στις αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου, του μπλε με μερικές χρυσές πινελιές, χρώματα που επέλεξαν και πολλές από τις ξένες και ελληνίδες celebrities που παρακολούθησαν από κοντά το σόου.

Ανάμεσα στους 400 καλεσμένους που παρακολούθησαν το event στο Καλλιμάρμαρο, ήταν και η ambassador του οίκου Beatrice Borromeo Casiraghi. Η ιταλίδα δημοσιογράφος και σύζυγος του Pierre Casiraghi, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί, θεωρείται μία από τις πιο κομψές γυναίκες που συνδυάζει την υψηλή αισθητική του στιλ με μια δυναμική προσωπικότητα.

Η Casiraghi που είχε παραβρεθεί και στην ψηφιακή παρουσίαση της Haute Couture του οίκου Dior για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο με τον σύζυγό της εντυπωσιάζοντας για ακόμα μια φορά με την εμφάνισή της.

Dior Cruise 2022 | Το εντυπωσιακό look της Beatrice Borromeo Casiraghi

Η Beatrice επέλεξε για την περίσταση ένα λαμπερό σύνολο σε χρυσές αποχρώσεις που το συνδύασε με χρυσά σανδάλια αρχαιοελληνικού τύπου και τσαντάκι στις ίδιες αποχρώσεις.

Φώτο: Ndp Photo Agency

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ