Follow us

Kate Hudson | Σε ποιο ελληνικό νησί απολαμβάνει τις διακοπές της

Η διάσημη ηθοποιός έφτασε περίπου πριν από μία εβδομάδα στη χώρα μας.

Kate Hudson Splash News/Ideal Image

Φαίνεται πως φέτος οι διακοπές στην Ελλάδα έχουν γίνει πολύ της μόδας, με αρκετούς A-list celebrities να έχουν επιλέξει την χώρα μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η Kate Hudson είναι μία από αυτούς, όμως για την ηθοποιό δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα.

Η μητέρα της και διάσημη ηθοποιός, Goldie Hawn, και ο πατριός της, Kurt Russel αποτελούν θαμώνες και λάτρεις των ελληνικών νησιών, αφού έρχονται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια για το καλοκαίρι. Οι διάσημοι γονείς της ακολούθησαν την ίδια και την οικογένειά της, στη Σκιάθο, όπου όλοι μαζί απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού των Σποράδων.

Η Kate Hudson, που έχει αποκαλέσει στο παρελθόν την Ελλάδα "το πιο ευτυχισμένο της μέρος", καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και από τις στιγμές με την οικογένειά της στην παραλία. Οι περισσότερες έχουν πρωταγωνίστρια την μικρότερη κόρη της, Rani, την οποία δεν αποχωρίζεται πουθενά, αλλά και τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Danny Fujikawa.

Όπως έγραψε, είναι το πρώτο της ταξίδι από τον Μάρτιο του 2020, όπου όλοι χρειάστηκε να μείνουμε σπίτι για την καταπολέμηση της πανδημίας. Η ηθοποιός, όμως, πέρα από τις διακοπές της, θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι τα γυρίσματα της ταινίας "Knives Out 2", που θα λάβουν χώρα στην Ελλάδα, με συμπρωταγωνιστές τους Dave Bautista, Leslie Odom Jr. και Daniel Craig.

Δες τις αναρτήσεις της από το νησί της Σκιάθου:

Loading...
Loading...
Loading...

Φωτο: Splash News/ Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ