Follow us

Μαρία - Ολυμπία | Αυτός ο γόνος αριστοκρατικής οικογένειας είναι ο νέος της σύντροφος (pics)

Η περιουσία του ανέρχεται σε 224 εκατομμύρια λίρες, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι γνώρισε τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και την Άννα Μαρία.

MissBloom TEAM
Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ Instagram OlympiaGreece

Ερωτευμένη θέλουν οι τελευταίες πληροφορίες τη Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ. Ποιος είναι ο άνδρας λοιπόν που έκλεψε την καρδιά της όμορφης 24χρονης; Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News αλλά και του Hellomagazine.com, πρόκειται για τον Peregrin Pearson, τον 26χρονο γόνο της γνωστής οικογένειας που από τον 19ο αιώνα έχει ιδρύσει τη βρετανική πολυεθνική εταιρεία εκδόσεων και εκπαίδευσης Pearson plc.

Loading...

Είναι γιος του 4ου υποκόμη του Cowdray, Michael Orlando Weetman Pearson και της Marina Rose Cordle, η οικογενειακή του περιουσία ανέρχεται σε 224 εκατομμύρια λίρες και φυσικά καθίσταται ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Βρετανίας. Σύμφωνα πάλι με τη Real News, το ζευγάρι γιόρτασε προ ολίγων ημερών την πρώτη επέτειο της σχέσης του, ενώ η Μαρία Ολυμπία φαίνεται πως είναι full in love αφού αποφάσισε να μετακομίσει από τη Νέα Υόρκη στη Μεγάλη Βρετανία για να ζήσει μαζί με τον σύντροφό της.

Loading...
Loading...
Loading...

Εξίσου ερωτευμένος είναι όμως και ο 26χρονος που το καλοκαίρι του 2020 βρέθηκε στη χώρα μας προκειμένου να γνωρίσει τους παππούδες της αγαπημένης του, τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και την Άννα Μαρία.

Πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρει

"Έχει γνωρίσει όλη την οικογένεια της Ολυμπίας και όλοι τον αγαπούν. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται πιο επίσημα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ