Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος | Η νέα φωτογραφία της 10 ημερών κόρης τους

Σε πελάγη ευτυχίας η ηθοποιός.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Ένα νέο πολύ τρυφερό στιγμιότυπο της δέκα ημερών κόρης της μοιράστηκε η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος υποδέχθηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους στις 9 Ιουνίου και έκτοτε δεν χορταίνουν να περνούν στιγμές με τη νεογέννητη πριγκίπισσά τους, καθώς φυσικά και με τον τριών ετών γιο τους, Μάξιμο.

Αθηνά Οικονομάκου | Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει χάσει μια βδομάδα μετά τη γέννα

Η 35χρονη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ήθελε πολύ να γίνει ξανά μαμά και δεν παραλείπει να μοιράζεται τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, έχει δημοσιεύσει αρκετά στιγμιότυπα με την μπέμπα της, με πιο πρόσφατο το πλάνο που ανέβασε το πρωί του Σαββάτου (19/6).

Η θέα μου είναι καλύτερη από τη δική σου έγραψε χαρακτηριστικά στο story της στο Instagram.

Να σου θυμίσουμε ότι μία εβδομάδα μετά τη γέννα, είχε δηλώσει- και πάλι μέσα από τα stories της.

Ελπίζω να είστε καλά. Εγώ είμαι καλά. Πολύ άυπνη, αλλά πολύ καλά. Βλέπω τα μηνύματά σας και θέλω να απαντήσω σε πολύ σημαντικές ερωτήσεις στα γρήγορα. Γέννησα φυσιολογικά, είχα πάρει 17-18 κιλά. Έχω χάσει ήδη τα 7-8 κιλά. Η κοιλιά μου μάζεψε αμέσως μόνη της. Επειδή μου γράφετε όλες τι φοράω για να μαζέψει, δεν το γνωρίζω. Υπάρχει κάτι που μπορώ να βάζω για να την κρατάει, που είναι ειδικό για λεχώνες; Εύχομαι με το καλό σε όλες τις μανούλες που γεννάνε αυτές τις μέρες. Εύχομαι με κανένα πόνο, γιατί εγώ σχεδόν το έζησα με κανένα πόνο και υπάρχει.