Follow us

Dior | To λαμπερό after party στο Ζάππειο

Οι καλεσμένοι του οίκου Dior γιόρτασαν την παρουσίαση της συλλογής Cruise 2022 με ένα λαμπερό πάρτι στο Ζάππειο.

MissBloom TEAM
Dior NDP

Το σόου του οίκου Dior για την παρουσίαση της Cruise 2022 συλλογής, τίμησε την Ελλάδα με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, με την Maria Grazia Chiuri να έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σκηνικό που προωθούσε την ελληνική δημιουργικότητα, τον πολιτισμό και την τέχνη.

Μετά την επίδειξη μόδας ακολούθησε ένα after party για τους λαμπερούς καλεσμένους στο Ζάππειο, ανάμεσα στους οποίους ήταν η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Μαρέβα Μητσοτάκη αλλά και η Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη.

"Μια εμβληματική βραδιά για την χώρα μας και για τον πολιτισμό μας. Με μεγάλο σεβασμό στην ιστορία μας, ο οίκος Dior ανέδειξε την Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο. Το αρχαίο ελληνικό κάλλος, το ελληνικό φως και το μέτρο ταξιδεύουν από εχθές σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πολλά συγχαρητήρια σε κάθε έναν που συνέβαλε για να γίνει πραγματικότητα η χθεσινή βραδιά. Ήταν για εμένα μια σπουδαία τιμή το γεγονός πως ο οίκος Dior, με τον οποίο με συνδέουν στενοί δεσμοί φιλίας και συνεργασίας, με τίμησε προσκαλώντας με σε αυτό το ιστορικό γεγονός. Μια βραδιά που έγραψε ιστορία αποθεώνοντας τον ελληνικό πολιτισμό στα πέρατα της γης".

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Φώτο: NDP Photo Agency

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ