Follow us

Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης | Η πρώτη βόλτα με τη νεογέννητη κόρη τους

Δες τη φόρεσε η "σούπερ-μαμά".

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη Instagram

Τον ηλιόλουστο καιρό της όμορφης Ζυρίχης αξιοποίησαν οι δύο χαρούμενοι νέοι γονείς, Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης, προκειμένου να κάνουν την πρώτη βόλτα με τη νεογέννητη κόρη τους- που ήρθε στον κόσμο στις 31 Μαΐου.

Ο γυναικολόγος μάλιστα φωτογράφισε τις δύο γυναίκες της ζωής του στους δρόμους της Ελβετίας, με τη νέα μαμά να ποζάρει χαμογελαστή κρατώντας το καρότσι. Για την πρώτη βόλτα με τη μικρή της πριγκίπισσα επέλεξε λεοπάρ maxi φούστα, λευκό T-shirt στο οποίο αναγράφεται "Super Mommy", καπέλο και sneakrs.

Και καλό μας τριήμερο ❤️👶🏻, έγραψε στη λεζάντα της.

Με το hashtag #creditstomylove πρόδωσε και την ταυτότητα του φωτογράφου ή αλλιώς σούπερ-μπαμπά.

Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης | Η πρώτη βόλτα με τη νεογέννητη κόρη τους

Loading...

Να σου θυμίσουμε ότι στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννα στο περιοδικό OK!, η Μαρία είπε για τον τοκετό της στη Ζυρίχη:

''Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά, είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως σε σίγουρα χέρια. Πρώτον γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός όποτε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Επίσης ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί όλοι μαζί μου, ο χειρούργος, η μαία, ο αναισθησιολόγος. Επειδή δεν ήμουν στον τόπο μου καταλάβαιναν ότι με στρέσαρε, οπότε προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μου το κάνουν πιο εύκολο. Όσο για τον Στέλιο ήταν πολύ ψύχραιμος κατά την διάρκεια της διαδικασίας''.

''Δεν πολυκαταλαβαίνεις τι σου συμβαίνει την στιγμή που σου το φέρνουν. Στην αρχή σοκάρεσαι, λες 'αυτό από πού βγήκε τώρα;'. Θέλεις λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσεις ότι είναι δικό σου, ότι το μεγάλωνες μέσα σου εννέα μήνες. Ήμουν σε μία σύγχυση".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ