Follow us

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτογραφία από τα πρώτα γενέθλια του γιου της, Γιάννη Παπαμιχαήλ

H μεγάλη Ελληνίδα σταρ σε μία σπάνια τρυφερή στιγμή.

MissBloom TEAM
Αλίκη Βουγιουκλάκη NDP

Υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ με ορδές φανατικών θαυμαστών που τη λάτρεψαν και συνεχίζουν να τη λατρεύουν όσο καμία άλλη. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η λαμπερή ηθοποιός που γοήτευε τα πλήθη τόσο με το ταλέντο όσο και την ομορφιά της.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η λαμπερή ηθοποιός που γοήτευε τα πλήθη τόσο με το ταλέντο όσο και την ομορφιά της.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η ζωή της ίσως να μην ήταν και τόσο ειδυλλιακή, μιας και ο γάμος της με τον μεγάλο της έρωτα Δημήτρη Παπαμιχαήλ, σημαδεύτηκε από πολλά ευτράπελα και άλλα τόσα προβλήματα. Ο γάμος αυτός βέβαια, ήταν και η αιτία να γεννηθεί ο μοναχογιός της Γιάννης, τον οποίο αγάπησε ότι τίποτε άλλο στη ζωή της.

Ο γάμος αυτός βέβαια, ήταν και η αιτία να γεννηθεί ο μοναχογιός της Γιάννης, τον οποίο αγάπησε ότι τίποτε άλλο στη ζωή της.

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη, μέσα από το Elena’s Diary, μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μία δημοσίευση του περιοδικού "Φαντάζιο" από το 1970, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Γιάννη Παπαμιχαήλ στα τα πρώτα του γενέθλια. Μαζί τους, μία ξανθιά μικρούλα, η οποία δεν είναι άλλη από τη Μάρθα Κουτουμάνου, κόρη της Ζωής Λάσκαρη.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία:

Loading...

Πηγή: Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ