Follow us

Κέισι Μίζιου | Έτσι σχολίασε την επιλογή της Παρασκευής Κερασιώτη να εργαστεί ως σερβιτόρα

Το μήνυμα της πρώην παίκτριας του GNTM.

MissBloom TEAM
Κέισι Μίζιου Instagram

Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Παρασκευή Κερασιώτη όπου και εργάζεται ως σερβιτόρα σε κρεπερί του νησιού. Ειδικότερα, και σύμφωνα με το βίντεο που εξασφάλισε το Mykonos Live Tv και κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, η φιναλίστ του τρίτου κύκλου του GNTM αποφάσισε να εργαστεί ώστε να συγκεντρώσει κάποια χρήματα που θα τη βοηθήσουν να συνεχίσει να κυνηγά το όνειρό της στον χώρο του modelling.

Το γεγονός σχολίασε η επίσης πρώην φιναλίστ του GNTM (αλλά του δεύτερου κύκλου), Κέισι Μίζιου, που έστειλε στην 20χρονη καλλονή το δικό της μήνυμα.

Σε story της στο Instagram, έγραψε χαρακτηριστικά

"Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να είσαι ανεξάρτητος και να μπορείς να συντηρείς μόνος/η σου! Προσωπικά από όταν ήμουν 14 ετών με θυμάμαι να δουλεύω για να έχω το χαρτζιλίκι μου και να μη χρειάζεται να ζητάω από τη μαμά μου. Στην αρχή πωλήτρια σε τουριστικά μαγαζάκια το καλοκαίρι και στην πορεία έχω δουλέψει ως: σερβιτόρα (beach bar, καφετέριες, ταβέρνες), πωλήτρια, έβαζα παγωτά, υποδοχή, ως βοηθός κομμώτριας.

Παρασκευή Κερασιώτη μου, και όλα τα νέα παιδιά γεμάτα όνειρα να θυμάστε πως τίποτα δε μπορεί να σας σταματήσει όταν έχετε όνειρα και δουλεύετε γι΄ αυτά. Να μη φοβάστε τη δουλειά, να είστε πάντα ανεξάρτητοι και περήφανοι”.

Το σχετικό story

Κέισι Μίζιου | Έτσι σχολίασε την επιλογή της Παρασκευής Κερασιώτη να εργαστεί ως σερβιτόρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ