Follow us

Uma Thurman | Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Ποιος είναι ο CEO που της έκλεψε την καρδιά;

MissBloom TEAM
Uma Thurman Abaca/Visual Hellas

Με ένα περίεργο τρόπο έμαθαν οι fans της Uma Thurman για τη νέα σχέση στη ζωή της. Η χολιγουντιανή σταρ δεν ανακοίνωσε η ίδια τα νέα, αλλά η σχέση της έγινε γνωστή από μια στήλη κοσμικών των New York Times.

Γράφοντας για ένα πάρτι που έγινε στο σπίτι του CEO της Bloomberg Media Group, Justin B.Smith, ο δημοσιογράφος Shawn McCreesh ανέφερε ότι παραβρέθηκε και "η ηθοποιός Uma Thurman που έχει σχέση με τον κύριο Smith".

O Smith ξεκίνησε την καριέρα του στο Υπουργείο Εξωτερικών της Αμερικής στις αρχές της δεκαετίας του 90 και αργότερα ξεκίνησε να εργάζεται στα media σε υψηλές θέσεις στα International Herald Tribune, The Economist, The Atlantic και The Week.Το 2013 έγινε CEO στην Bloomberg Media Group και μέχρι το 2014 είχε μπει στη λίστα του Hollywood Reporter με τους 35 πιο ισχυρούς ανθρώπους των media στη Νέα Υόρκη.

Η 51χρονη ηθοποιός που δήλωσε στην εφημερίδα ότι "αγαπάω τις ειδήσεις" στο παρελθόν είχε σχέση, όπως ανάφεραν τα δημοσιεύματα, με τον αρχιτέκτονα Peter Sabbeth αλλά και τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου Andre Balazs. Από τον αρραβώνα της με τον γάλλο οικονομολόγο Arpad Busson έχει αποκτήσει την 8χρονη Luna ενώ έχει και δύο παιδιά με τον ηθοποιό Ethan Hawke, την 22χρονη Maya και τον 19χρονο Levon. Η ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη για δύο χρόνια και με τον ηθοποιό Gary Oldman.

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ