Follow us

Γλυκά Νερά | Oργισμένη η Ιωάννα Παλαιοσπύρου: "Λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της"

Όταν σταμάτησε να την έχει, την σκότωσε.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παλιοσπύρου

Την οργή της για τις τελευταίες εξελίξεις στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που τάραξε εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα το πανελλήνιο με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, εξέφρασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μέσα από τα stories στο Instagram λοιπόν, ξέσπασε εναντίον του 32χρονου πιλότου που σκότωσε τη γυναίκα, αλλά και τον σκύλο του μέσα στο σπίτι τους.

Πατριαρχία για αρχάριους. Ένας άντρας ήταν με μια κοπέλα από το νεαρό της ηλικίας της μαζί, ήταν όμορφη και εξωτική όπως εκείνος ήθελε να δείχνει στον κύκλο/social. H τέλεια νύφη.

Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δε μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει. Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη. Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως εκείνη ήθελε τη ζωή της.

Δεν το επέτρεψε. Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, την σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της" έγραψε χαρακτηριστικά.

Το σχετικό story

Γλυκά Νερά | Oργισμένη η Ιωάννα Παλαιοσπύρου: "Λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ