Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Έχει χάσει 12 κιλά, δύο εβδομάδες περίπου μετά τη γέννα

"Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός πρέπει να είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό"

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη Instagram

Μια φωτογραφία από την πρώτη βόλτα με τη νεογέννητη κόρη της μοιράστηκε η Μαρία Ηλιάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Loading...

Η παρουσιάστρια που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 31 Μαΐου, έχει ανακτήσει όπως μπορείς να δεις στο παραπάνω στιγμιότυπο την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Ως εκ τούτου, πολλές ήταν οι διαδικτυακές της φίλες που τη ρώτησαν πόσα κιλά έχει χάσει, 20 σχεδόν ημέρες μετά τη γέννα. Μέσω των stories της, απάντησε:

Σας έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση από χθες που πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης και μου έχει κάνει και μένα πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση. Μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά που σημαίνει ότι είχα πάρει γύρω στα 15 και αυτή τη στιγμή σε 20 μέρες χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή, έχω φτάσει 61. Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 61. Δηλαδή έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός πρέπει να είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό", είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ