Follow us

Πρίγκιπας Κάρολος | Γιατί δεν θα δώσει ποτέ στον Archie τον τίτλο του πρίγκιπα

Όταν γίνει βασιλιάς ο Κάρολος δεν θα δώσει στα παιδιά του Harry και της Meghan κανένα τίτλο.

MissBloom TEAM
Κάρολος Splash News/Ideal Image

Οι σχέσεις του πρίγκιπα Κάρολου με την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry δεν είναι καλές και ένα νέο δημοσίευμα της Daily Mail, ρίχνει λάδι στη φωτιά εξηγώντας γιατί ο Κάρολος δεν πρόκειται να δώσει κανέναν τίτλο στα παιδιά του δούκα και της δούκισσας του Sussex όταν γίνει βασιλιάς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχει ξεκαθαρίσει στον Harry ότι τα παιδιά του δεν θα πάρουν τίτλους όταν γίνει βασιλιάς, παρά το γεγονός ότι τα εγγόνια του μονάρχη έχουν δικαίωμα να αποκαλούνται ‘πρίγκιπες’.

Τα παιδιά του Harry και της Meghan δεν έχουν τίτλους, εφόσον δεν τους έκανε δώρο η βασίλισσα όπως είχε κάνει με τα παιδιά της Kate και του William, αλλά αναμενόταν να πάρουν τίτλους όταν ο Κάρολος έπαιρνε τον θρόνο. Όμως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Κάρολος σκοπεύει να αλλάξει τον κανόνα που ορίζει ότι τα εγγόνια του γίνονται αυτομάτως πρίγκιπες ή πριγκίπισσες.

Όπως αναφέρει πηγή στη Daily Mail, ο Κάρολος είχε πει στην Meghan και τον Harry ότι θα αλλάξει το πρωτόκολλο ώστε να εξασφαλίσει ότι ο Archie – κι επομένως κι η Lilibet- δεν θα κληρονομήσουν βασιλικούς τίτλους.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ