Έσπασε το σερί της ατομικής ασυλίας στο Survivor, απόδραση για Μουτσινά – Μακρυπούλια σε ονειρεμένο νησί 7 όλα τα νέα

Στο θέατρο "Άλσος" η Ελένη Τσολάκη λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή, Τανιμανίδης, Μπόμπα. Φουρέιρα, Κοψιάλης & Ατζαράκης πρωταγωνιστούν σε ένα troll video της "Φάρμας" & το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι Amigos επανέρχονται δυναμικά στις ατομικές ασυλίες λίγο πριν τον τελικό του Survivor

Το υδάτινο στοιχείο ευνόησε τον Γιώργο Κόρομι, βοηθώντας τον να αποκτήσει την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας του Survivor. Το σερί του Σάκη Κατσούλη στις ατομικές ασυλίες έσπασε, με αποτέλεσμα να βρεθεί υποψήφιος πρός αποχώρησης από τον Γιώργο Κόρομι. Ο Γιώργος Κόρομι παραδέχτηκε πως δεν θα μπορούσε να δώσει είτε τον Ασημακόπουλο είτε τον Ηλία Μπόγδανο, ενώ ταυτόχρονα δυσκολεύτηκε να αποφασίσει μεταξύ Σάκη και Μαριαλένας. Αποφάσισε λοιπόν να προστατέψει την Μαριαλένα καθώς αναγνωρίζει τόσο ότι είναι η μόνη κοπέλα όσο και τους αγώνες της από την αρχή του παιχνιδιού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Νίκος Μουτσινάς – Ζέτα Μακρυπούλια: απόδραση σε ονειρεμένο νησί

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια διατηρούν μία χρόνια και δυνατή φιλία. Το τριήμερο του Αγίου Πνέυματος επιτέλους έφτασε και οι δύο τους αποφάσισαν να ξεκουραστούν στην μαγευτική Σαντορίνη. Ειδικότερα, μοιράστηκαν την ξεγνοιασιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικότετα, ο Νίκος Μουτσινάς καλωσόρισε το καλοκαίρι και την εκδρομή τους με μία κοινή τους φωτογραφία. Oι δυό τους φόρεσαν τα καλοκαιρινά τους και πόζαραν χαρούμενοι με φοντό τόσο την θάλασσα όσο και τα εντυπωσιακά λευκά κτήρια του νησιού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: "Γιατί να ακολουθήσετε τον δολοφόνο; Με έχει σοκάρει"

Τις τελευταίες ώρες έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις το γεγονός ότι οι ακόλουθοι του 32χρονου πιλότου και καθομολογία δολοφόνου της 20χρονης Κάρολαιν έχουν αυξηθεί στα social media. Το γεγονός αυτό σχολίασε και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το "Ευτυχείτε".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Στο θέατρο "Άλσος" η Ελένη Τσολάκη λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, η Ελένη Τσολάκη είναι έτοιμη για την επιστροφή της μέσα από τη συχνότητα του Open, μιας και θα παρουσιάσει την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή "Καλοκαίρι #not".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τανιμανίδης, Μπόμπα. Φουρέιρα, Κοψιάλης & Ατζαράκης πρωταγωνιστούν σε ένα ΕΠΙΚΟ troll video της "Φάρμας"

Με ένα νέο video, ο Διονύσης Ατζαράκης επιχειρεί να αποδομήσει τη "Φάρμα" ασκώντας σκληρή κριτική στο περιεχόμενό της μέσα από καυστικά αστεία σκετς.

Αυτή τη φορά όμως ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης είναι πρωταγωνιστής του video υποδυόμενος τον εαυτό του. Μαζί του σε ρόλους έκπληξη εμφανίζονται η Ελένη Φουρέιρα, η Χριστίνα Μπόμπα, ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θωμάς Ζάμπρας και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr