Follow us

Σοφία Βόσσου | Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι συνέβη;

MissBloom TEAM
Σοφία Βοσσου NDP

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Σοφία Βόσσου, έπειτα από ατύχημα που είχε στη Σαλαμίνα. Ειδικότερα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr και της δημοσιογράφου Σπυριδούλας Τριάντου, η γνωστή τραγουδίστρια που έκανε τις διακοπές της στο νησί, έπεσε έξω από το σπίτι στο οποίο διέμενε μόνη της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της Σοφίας Βόσσου μετά την περιπέτεια της υγείας της

Έτσι, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Σοφία Βόσσου πρόκειται να χειρουργηθεί άμεσα. Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια είχε αντιμετωπίσει και πάλι πρόσφατα μια περιπέτεια με την υγεία της, την οποία είχε ξεπεράσει.

Σε συνέντευξή της στο ΣΚ Family είχε πει σχετικά:

"Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού και έφτασα 37 κιλά. Δεν μπορούσα να φάω. Με τρέφανε με παρεντερικές, είναι ένας σάκος που έχει τροφή, στο βάζουν στο λαιμό με φλέβα, για να μπορέσω να φάω, γιατί Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του.

Πρέπει πω πραγματικά ευχαριστώ στον γιατρό μου, φίλο μου και την ομάδα του. Πήρα δύναμη από τους δικούς μου ανθρώπους και από το παιδί μου. Έτσι όπως ήμουνα με τα σακουλάκια συνέχισα τα μαθήματα, και εγώ εκεί έλεγα "όχι, θα ζήσεις”. Δεν σου κρύβω ότι πέρασα στιγμές μεγάλου πόνου. Κάποια στιγμή αυτό που είχα στο στομάχι έβγαινε και ήταν καυστικό και σου καίει το δέρμα. Παθαίνεις όχι έγκαυμα, πόνοι, αφόρητοι πόνοι. Εκεί λίγο λύγισα, λίγο το μυαλό άρχισε να παίρνει άσχημες στροφές. Προσευχόμουν πάρα πολύ, πήρα δύναμη μεγάλη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ