Survivor | Η τελική πεντάδα άνοιξε την καρδιά της, τα καρφιά του Σάκη και της Μαριαλένας για την επιλογή του Κόρο & όλα τα νέα

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη, απαστράπτουσα στα λευκά λίγο πριν επιστρέψει στην τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη & Τζένη Μπαλατσινού & Βασίλης Κικίλιας με τον γιο τους σε χαλαρές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Survivor | Η τελική πεντάδα άνοιξε την καρδιά της μπροστά στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού

Στον συμβούλιο του Survivor ο Γιώργος Λιανός θέλησε να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τους πέντε εναπομείναντες παίκτες λίγο καλύτερα. Οι παίκτες με την σειρά τους αξιοποίησαν αυτή την στιγμή μιλώντας για την ζωή τους εκτός παιχνιδιού, αναφερόμενοι σε εμπειρίες χαραγμένες βαθιά στις μνήμες τους.

Αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος μοιράστηκε το γεγονός που το άλλαξε την ζωή και παράλληλα τον ώθησε να ακολουθήσει την καριέρα του στην μουσική. Ο παίκτης κατά την διάρκεια της περιγραφής του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τζένη Μπαλατσινού & Βασίλης Κικίλιας με τον γιο τους σε χαλαρές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας

Τις ελάχιστες ώρες προσωπικού χρόνου που έχει διαθέσιμες στην καθημερινότητά του αξιοποιεί οικογενειακά ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας μαζί με τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, και τον γιο τους, που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Δεκέμβριο εθεάθησαν στο Ζάππειο να περνούν ορισμένες στιγμές χαλάρωσης κάνοντας βόλτα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Απαστράπτουσα στα λευκά λίγο πριν επιστρέψει στην τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη

Στην Κηφισιά εντόπισε αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Μενεγάκη.

Απαστράπτουσα και ντυμμένη στο αγαπημένο της χρώμα, το λευκό, η διάσημη παρουσιάστρια ολοκλήρωσε καθημερινές της υποχρεώσεις, με τη βοήθεια συνεργατών της.

Την ίδια στιγμή βρήκε ευκαιρία να ταξιδέψει ως τα αγαπημένα της Άχλα ώστε να βρεθεί οικογενειακώς στο νησί της Άνδρου για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη: "Δεν πιάνει πια χώρο η χοντρή της τάξης σου"

Η Κατερίνα Ζαρίφη έθιξε τον τραγικό χαμό της 14χρονης Γωγώς σκιαγραφώντας τα αίτια του θανάτου της με βαθιά κοινωνική σκοπιά. Το μόλις 14 χρονών κορίτσι έφυγε από την ζωή από ιατρικό λάθος, όπως καταγγέλλει ο πατέρα της Πάτερ Βησσαρίων Καντούνης. Στη Γωγώ τοποθετήθηκε γαστρικός δακτύλιος γιατί ήθελε να απαλλαγεί από τα περιττά της κιλά. Το κοριτσάκι μετά από δύο μέρες κατέληξε, αφού υπέφερε από φρικτούς πόνους. Γιατί όμως η μικρή Γωγώ να υποβάλλει τον εαυτό της σε μία τέτοια διαδικασία εξ αρχής;

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Τα καρφιά του Σάκη και της Μαριαλένας για την επιλογή του Κόρο

Στο προηγούμενο συμβούλιο του Survivor o Γιώργος Κόρομι έδωσε τον Σάκη Κατσούλη ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Γιώργος Κόρομι αιτιολόγησε την απόφαση του αυτή, τονίζοντας πως δεν έχει στρατηγική και πως θέλει να προστατέψει την μοναδική κοπέλα μέσα στο παιχνίδι την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Την δεδομένη στιγμή, τόσο ο Σάκης Κατσούλης όσο και η Μαριαλένα έδειξαν πως δεν ενοχλήθηκαν από την έκβαση αυτή. Ωστόσο η επόμενη μέρα του συμβουλίου έδειξε κάτι άλλο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η ατομική ασυλία επιστρέφει σε γνώριμα χέρια. Στενεύουν τα κριτήρια επιλογής προτεινόμενου προς αποχώρηση

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να ξανά κερδίσει το κολιέ της ατομικής ασυλίας του Survivor. Με αυτόν τον τρόπο διάλεξε να αναμετρηθεί στον τάκο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Παρόλα αυτά ο Σάκης νιώθει πως πλέον δεν μπορεί εύκολα να προσφέρει την προστασία του στην Μαριαλένα, καθώς υπάρχουν πιθανότητες να βγει προτεινόμενη αν δεν ξανά κερδίσουν ασυλία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr