Follow us

Γιώργος Ρουμελιώτης | Ο αδερφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη ανέβασε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τη Χρύσα Καλπάκη

MissBloom TEAM
Γιώργος Ρουμελιώτης | Ο αδερφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη ανέβασε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τη Χρύσα Καλπάκη NDP

Όπως μάθαμε πριν από μερικές ημέρες, η πόλη μετρά ένα νέο hot ζευγάρι, αυτό της Χρύσας Καλπάκη και του Γιώργου Ρουμελιώτη. Πρόκειται για τον αδερφό της γνωστής ηθοποιού Ευδοκίας Ρουμελιώτη, ενώ η σχέση τους έγινε γνωστή μέσα από το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Έλλης Λεβέντη για τη Real Life.

Ειδικότερα, λίγο καιρό μετά την είδηση του χωρισμού της επιχειρηματία από τον ηθοποιό και πρώην σύζυγό της η Ιωσήφ Μαρινάκη (έπειτα από 14 χρόνια γάμου), έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική. Πλέον η Χρύσα Καλπάκη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του δημοσιογράφου Γιώργου Ρουμελιώτη, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τη γνωριμία τους να μετρά αρκετό καιρό και να παίρνει πρόσφατα ερωτική τροπή.

Η Χρύσα Καλπάκη ερωτευμένη ξανά - Μετά τον Μαρινάκη, στην αγκαλιά του αδελφού πασίγνωστης ηθοποιού

Το νέο ζευγάρι λοιπόν φαίνεται πως αγαπά πολύ τις εκδρομές και τις αποδράσεις εκτός Αθηνών, με το πρόσφατο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να τους βρίσκει σε μια άκρως καλοκαιρινή εξόρμηση.

Μάλιστα, ο αδερφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη δημοσίευσε και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία από την εν λόγω εκδρομή στα προσωπικά του social media.

Γιώργος Ρουμελιώτης | Ο αδερφός της Ευδοκίας Ρουμελιώτη ανέβασε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τη Χρύσα Καλπάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ