Follow us

Πρίγκιπας Harry | Ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα τον φιλοξενήσει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Λονδίνο

Πότε αναμένεται να φτάσει ο δούκας του Sussex στην Αγγλία;

MissBloom TEAM
Harry William Splash News/Ideal Image

O πρίγκιπας Harry ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αγγλία για ακόμα μια φορά μετά την απόφασή του να φύγει από το Παλάτι και να εγκατασταθεί με την Meghan στην Αμερική. Μετά την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου, ο δούκας του Sussex αναμένεται να παραστεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana με αφορμή την ημέρα των 60ων γενεθλίων της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, παρά το γεγονός ότι η εκδήλωση προς τιμή της πριγκίπισσας θα γίνει την 1η Ιουλίου, ο Harry θα φτάσει στην Αγγλία πολύ νωρίτερα,αφού χρειάζεται τουλάχιστον μια εβδομάδα καραντίνας μετά το ταξίδι εξαιτίας της πανδημίας.

Ο 36χρονος πρίγκιπας θα φτάσει στο Λονδίνο χωρίς την Meghan Markle, η οποία γέννησε πρόσφατα την κόρη τους Lilibet Diana, αλλά θα βρεθεί στην εκδήλωση δίπλα στον πρίγκιπα William για να τιμήσουν μαζί τη μνήμη της μητέρας τους.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο William και ο Harry δεν έχουν ακόμα καλές σχέσεις, για αυτό όσο ο δούκας του Sussex βρίσκεται στο Λονδίνο δεν θα φιλοξενηθεί από τον αδελφό του ή τη βασίλισσα αλλά από ένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο Harry αναμένεται να μείνει στο Frogmore Cottage μαζί με την πριγκίπισσα Ευγενία. Σε αυτό το σπίτι έμενε όταν παντρεύτηκε την Meghan και διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες, αλλά διαμορφώθηκε ειδικά ώστε ο Harry να είναι απομονωμένος για το διάστημα της καραντίνας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun "η Ευγενία και ο Jack πήραν τα κλειδιά πέρυσι και τους είπαν ότι μπορούν να μένουν εκεί όσο ο Harry και η Meghan είναι στην Αμερική. Το σπίτι είναι πλέον χωρισμένο στα δύο, οπότε ο Harry μπορεί να απομονωθεί χωρίς να έρθει σε επαφή με την ξαδέλφη του και την οικογένειά της". Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί όταν ο Harry είχε μείνει στο Λονδίνο για την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ