Follow us

Dua Lipa | Οι τρυφερές ευχές στο σύντροφό της, Anwar Hadid για τα γενέθλιά του

Η ποπ σταρ Dua Lipa φαίνεται πως είναι φουλ ερωτευμένη με τον μικρότερο αδερφό των Gigi και Bella Hadid.

MissBloom TEAM
Dua Lipa | Οι τρυφερές ευχές στο σύντροφό της, Anwar Hadid για τα γενέθλιά του Splash News/Ideal Image

Λίγες ημέρες μετά την ημέρα για τη γιορτή του πατέρα όπου η Dua Lipa αφιέρωσε ένα πολύ συγκινητικό ποστ στον μπαμπά της, η ποπ σταρ μίλησε στον λογαριασμό της στο Instagram για τον δεύτερο σημαντικό άντρα στη ζωή της, με αφορμή τα γενέθλιά του.

Η Dua Lipa από το 2019 έχει σχέση με τον μικρότερο αδερφό των Gigi και Bella Hadid, Anwar, ο οποίος χθες είχε τα γενέθλιά του, με τη σύντροφό του να του αφιερώνει τα πιο τρυφερά λόγια αγάπης. Πιο συγκεκριμένα η Lipa, ανέβασε ένα καρουζέλ αδημοσίευτων φωτογραφιών από προσωπικές στιγμές του ζευγαριού από την καθημερινότητά του, πείθοντάς μας πως η πραγματική αγάπη είναι ζωντανή.

Η ποπ σταρ έγραψε στο caption: "Χρόνια πολλά μωρό μου. Άλλος ένας γύρος γύρω από τον ήλιο. Κάνεις τον κόσμο μου τόσο καλύτερο. Είμαι τυχερή να σε αγαπάω και να αγαπιέμαι από εσένα. Ο Dexter (ο σκύλος του ζευγαριού) είναι το ίδιο τυχερός και σε αγαπάει πολύ. Ανυπομονώ να γιορτάσω μαζί σου σήμερα."

Loading...

Στην ανάρτηση της Lipa, φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν και οι αδερφές Hadid, με τη Bella να απαντά "η αγαπημένη μου αγάπη" και τη Gigi να κάνει like στη φωτογραφία. Με τη σειρά τους και εκείνες ευχήθηκαν στον αδερφό τους στο Instagram με stories και posts, δείχνοντας για ακόμη μία φορά πόσο δεμένη οικογένεια είναι.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ