Follow us

Δανάη Μπάρκα | "Aς μη σχολιάζουμε ανθρώπους για τo πόσα κιλά είναι"

Το σχόλιό της με αφορμή τον θάνατο της 14χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα NDP

Τον θάνατο μίας 14χρονης κοπέλας η οποία έχασε τη ζωή της από ιατρικό λάθος μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου, σχολίασε η Δανάη Μπάρκα. Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή έφηβη από τη Θεσσαλονίκη δεχόταν αρνητικά σχόλια και bullying για το βάρος της, παίρνοντας την απόφαση να υποβληθεί στο χειρουργείο αυτό για να αντιμετωπίσει την παχυσαρκία.

Ωστόσο, η άτυχη κοπέλα νόσησε από περιτονίτιδα εξαιτίας του δακτυλίου, που οδήγησε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και εντέλει κατέληξε. Η παρουσιάστρια του "Πάμε Δανάη" λοιπόν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός και να στείλει το δικό της δημόσιο μήνυμα για το τραγικό συμβάν μέσα από τα stories της στο Instagram.

"Ας σκάσουμε πια κι ας μη σχολιάζουμε ανθρώπους για το πώς είναι, για το πόσα κιλά είναι. Για το τι θέλουν με τον εαυτό τους.

Άνθρωποι αυτοκτονούν, παιδιά χάνουν η ζωή τους από χειρουργεία. Αγόρια και κορίτσια ζούνε μέσα στην ανασφάλεια για το τι θα πει ο κάθε γελοίος διπλανός για εκείνους. Σιωπή και ο καθένας να κοιτάει τη ζωή του. ΕΛΕΟΣ. Ντροπή μας αν έστω και ένας άνθρωπος ντρέπεται για τον εαυτό του εξαιτίας μας” είπε χαρακτηριστικά.

Δανάη Μπάρκα | "Aς μη σχολιάζουμε ανθρώπους για τo πόσα κιλά είναι"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ