Follow us

"Monday" | Η avant premiere της ταινίας στο Θησείο και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου παρουσιάστηκε στο Cine Θησείον, όπου πολλοί ήταν εκείνοι που θαύμασαν το ταλέντο του Έλληνα σκηνοθέτη.

MissBloom TEAM
πρεμιέρα monday NDP Photo Agency

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του "Monday" του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, η 4η κατά σειρά ταινία μεγάλου μήκους του γνωστού σκηνοθέτη, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον ιστορικό κινηματογράφο Cine Θησείον, στην Αθήνα, όπου και διαδραματίζεται μεγάλο μέρος του φιλμ.

Δες εδώ 10 ενδιαφέρουσες ταινίες μέχρι τον Ιούλιο

Όπως περιγράφει την πλοκή της ταινίας ο ίδιος ο Παπαδημητρόπουλος, στην οποία πρωταγωνιστούν οι παγκοσμίου φήμης Sebastian Stan και Denise Gough, "η ιστορία του Μίκι και της Κλόε είναι μια ειλικρινής, αλλά ευχάριστη ματιά, στην ερωτική ιστορία δύο ανθρώπων που θέλουν πολύ ο ένας τον άλλο, αλλά βρίσκουν εμπόδια στα προσωπικά τους βιώματα. To "Monday" είναι ένα ερωτικό γράμμα στην πόλη μου κι ένας ύμνος στους παράφορους έρωτες."

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι ηθοποιοί: Ορφέας Αυγουστίδης, Σοφία Κόκκαλη, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σύλλας Τζουμέρκας, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Έλλη Τρίγγου και Dominique Tipper.

"Monday" | Η avant premiere της ταινίας στο Θησείο και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Το γεγονός συγκέντρωσε πλήθος διασήμων που παραβρέθηκαν στην περιοχή του Θησείου για να παρακολουθήσουν μαζί με τον σκηνοθέτη αλλά και την πρωταγωνίστρια την ταινία, η οποία μέχρι τώρα έχει ήδη λάβει αρκετές διθυραμβικές κριτικές.

Οι καλεσμένοι

Οδυσσέας Ιωάννου
O στιχουργός Οδυσσέας Ιωάννου και η Ντέπη Παπάζογλου

Θέμις Μπαζάκα
Η ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα

Χριστίνα Χειλά _ Φαμέλη
Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη

Orlando Seale
Ο Βρετανός ηθοποιός Orlando Seale

Αγγελος Παπαδημητρόπουλος, Denise Gough, Γιώργος Πυρπασόπουλος
Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Denise Goug, με τον σκηνοθέτη 'Αγγελο Παπαδημητρόπουλο και τον ηθοποιό Γιώργο Πυρπασόπουλο

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ