Follow us

Ο τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση της χρονιάς, ο Γιώργος Λιβάνης κάνει διακοπές με τη Βίκυ Κάβουρα & όλα τα νέα

Πάλη για την τελευταία ατομική ασυλία της χρονιάς στο Survivor, Κατερίνα Καινούργιου & Φίλιππος Τσαγκρίδης ζουν κάθε στιγμή της μέρας μαζί, James Καφετζής, Άννα Μαρία Βέλλη & Νίκος Μπάρτζης στα MAD VMA & ο Γιώργος Λιάγκας φανερά εκνευρισμένος στο "Πρωινό".

yupiii

Survivor | Αυτός είναι ο τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση της χρονιάς

Ο τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση της χρονιάς, ο Γιώργος Λιβάνης κάνει διακοπές με τη Βίκυ Κάβουρα & όλα τα νέα

Με την ατομική ασυλία του Σάκη Κατσούλη, το συμβούλιο του Survivor πήρε άλλη τροπή. Με την άρση της υποψήφιότητάς του, ο Γιώργος Κόρομι αναγκάστηκε να αλλάξει την απόφασή του υποδεικνύοντας την Μαριαλένα Ρουμελίωτη ως την υποψήφια προς αποχώρηση στην θέση του Σάκη.

Στην συνέχεια, ο Σάκης και αυτή την φορά δήλωσε πως θα τηρήσει την σειρά προτεραιότητας που έχει στο μυαλό του δείχνοντας τον Γιώργο Κόρομι ως τον τρίτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση της χρόνιάς. Ο Σάκης Κατσούλης τόνισε πως έχει αποκλείσει τελέιως από την σκέψη του να στείλει τον Ηλία Μπόγδανο στον τάκο καθώς θέλει να πολεμήσουν μαζί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

James Καφετζής, Άννα Μαρία Βέλλη & Νίκος Μπάρτζης στα MAD VMA! Με ποιον διάσημο τραγουδιστή θα συνεργαστούν;

Άννα Μαρία Βέλλη

Οι προετοιμασίες για τα MAD VMA 2021 τρέχουν σε γοργούς ρυθμούς. Η τριάδα φωτιά του φετινού Survivor, o James Καφετζής, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης έχουν κερδίσει μία θέση στο εντυπωσιακό σόου στο πλάι ενός διάσημου Έλληνα τραγουδιστή. Ειδικότερα, οι τρείς τους θα εμφανιστούν επί σκηνής μαζί με το Stan και οι πρόβες συνεχίζονται ακάθεκτα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Λιβάνης ξέχασε τη Μαριαλένα & κάνει διακοπές με μία εκρηκτική ξανθιά celebrity

Γιώργος Λιβάνης

Η σχέση του Γιώργου Λιβάνη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη απασχόλησε ίδιαίτερα, ειδικά μετά την συμμετοχή της δεύτερης στο Survivor και την εισβολή του πρώην της, Σάκη Κατσούλη. Όπως όλα δείχνουν αυτός ο κύκλος έχει κλείσει για τον Γιώργο Λιβάνη, καθώς οι πληροφορίες τον θέλουν να προχωρά παρακάτω στην ερωτική του ζωή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κατερίνα Καινούργιου & Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ζουν κάθε στιγμή της μέρας μαζί! Οι νέες φωτογραφίες στο Κολωνάκι

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης Παναγόπουλος

Στο Κολωνάκι εντόπισε αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η διάσημη παρουσιάστρια, που καθημερινά βλέπει την εκπομπή της να έχει "κλειδώσει" στην κορυφαία θέση του πίνακα τηλεθέασης, επέλεξε να κάνει μερικά ψώνια από καταστήματα του κέντρου της Αθήνας, ενώ στο πλευρό της ήταν και ο αγαπημένος της, που δεν χάνει στιγμή από την κοινή τους καθημερινότητα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας φανερά εκνευρισμένος στο "Πρωινό": "Είναι απίστευτο, θα τρελαθώ"

Γιώργος Λιάγκας

Η δολοφονία και όλες οι εξελίξεις για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά είναι από τα πρώτα θέματα των τηλεοπτικών εκπομπών. Έτσι, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο "Πρωινό” για όλα τα νεότερα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Αφορμή για τον εκνευρισμό του ήταν η φωτογραφία που έχει τοποθετηθεί στον τάφο της 20χρονη Καρολάιν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Πάλη για την τελευταία ατομική ασυλία της χρονιάς. Αποτέλεσμα από το photo finish

Survivor

Ο τελευταίος αγώνας ατομικής ασυλίας του Survivor μπορεί να χαρακτηριστεί επεισοδιακός. Ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος αγωνίστηκαν μέχρι τέλους, με τον Σάκη να εξολοθρεύει και τις τέσσερις ζωές του Ηλία και να κερδίζει την τελευταία ατομική ασυλία της χρονιάς. Οι παίκτες τερμάτισαν ταυτόχρονα στους στόχους, και χρειάστηκε να ελεγχθούν πολλές φορές τα τελευταία δευτερόλεπτα για την ανάδειξη του νικητή.

Ο Σάκης Κατσούλης σημείωσε διπλή νίκη. Για την ακρίβεια με την απόκτηση αυτού του τοτέμ ασυλίας ακυρώθηκε η υποψηφιότητά του προς αποχώρηση, ενώ παράλληλα κέρδισε το εισιτήριο για την τελική τετράδα. Με αυτά τα δεδομένα, ο Κόρο πρέπει να υποδείξει άλλον υποψήφιο στο αποψινό συμβούλιο αποχώρησης. Την στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του Σάκη Κατσούλη, ο Γιώργος Κόρομι εμφανώς συγχυσμένος ξέσπασε σε κραυγές.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ