Follow us

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα | Οι ευχές των συγγενών για την έλευση των διδύμων τους

Η ανάρτηση του ευτυχισμένου παππού, αλλά και της χαρούμενης θείας.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης NDP

Δύο υγιέστατα κοριτσάκια έφερε στον κόσμο η Χριστίνα Μπόμπα την Τετάρτη 23 Ιουνίου, ολοκληρώνοντας την ευτυχία της με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, έπειτα από τρία χρόνια γάμου.

Η 32χρονη Influencer και ο παρουσιαστής δεν έχουν σταματήσει φυσικά να λαμβάνουν ευχές από την οικογένειά τους, φίλους και συγγενείς, που χάρηκαν μαζί τους για την έλευση των πρώτων παιδιών τους.

Τη φωτογραφία που ανέβασε ο παρουσιαστής με τις κόρες του αναδημοσίευσε στα stories της στο Instagram η Ελίνα Μπόμπα, δηλώνοντας ότι θα "σκάσει από αγάπη" ως ευτυχισμένη θεία.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα | Οι ευχές των συγγενών για την έλευση των διδύμων τους

Ενώ και ο χαρούμενος παππούς, Στέφανος Τανιμανίδης, αναδημοσιεύοντας την ίδια λήψη έγραψε:

ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΘΕΛΗΣΗ. ΕΠΙΜΟΝΗ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Καλώς ήρθατε αγαπημένα μας ΡΟΖ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ στη ζωή. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ "ΖΩΕΣ" νέες που έφερες στον κόσμο. Η χαρα που δώσατε στην οικογένεια μας και ιδιαιτέρα σε μένα είναι ίση και μεγαλύτερη αυτής της γέννησης των τριών αγαπημένων μου παιδιών. Εύχομαι να είστε ΚΑΛΟΤΥΧΕΣ Ο Πανάγαθος Θεος να σας ΕΥΛΟΓΕΙ, η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ να μεσιτευει για την καλή Υγεία των παιδιών και των γονέων τους και οι εξαίρετοι γονείς σας να σας δώσουν αρχές, αξίες, αγωγή και παιδεία, για να γίνεται ΧΡΗΣΙΜΕΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ για τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και την ΠΑΤΡΙΔΑ. Ο παππούς σας που λαχταράει να σας πάρει στην αγκαλιά του ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ