Follow us

Από το GNTM στον οίκο Givency | Η ιστορία του Άνταμ Χαλίλ είναι κάτι παραπάνω από ένα success story στον χώρο του modeling

Ο εκκεντρικός Άνταμ Χαλίλ μιλά για το ξεκίνημα από το GNTM που τον οδήγησε στον διάσημο οίκο Μόδας: "Δεν ζω τη ζωή κάποιου άλλου, τη ζωή τη δικιά μου. Μια φορά έχω αυτή την ευκαιρία"

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Άνταμ από τις auditions του GNTM που δεν μπήκε στο σπίτι επειδή οι κριτές τον προέτρεψαν να κυνηγήσει την καριέρα του εκτός συνόρων;

Ο Άνταμ Χαλίλ, ένα χρόνο μετά είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Givency, και μιλά στο "Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη για τη δική του διαδρομή από την Ελλάδα ως παιδί μεταναστών μέχρι τη διεθνή αναγνώριση.

"ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΩ ΤΗΝ ΠΕΡΣΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ"

"Ο μπαμπάς μου ήρθε από την Αίγυπτο στην Ελλάδα για μια καλύτερη τύχη, όπως και η μαμά μου ήρθε από την Πολωνία. Ερωτεύτηκαν εδώ” είπε αρχικά, συμπληρώνοντας: "Όταν ήμουν πάρα πολύ μικρός φορούσα ρούχα της αδελφής μου, ένιωθα ότι είμαι μπαλαρίνα και χορεύω. Ειδικά με τον χορό είχα μια πολύ ωραία σχέση έκφρασης. Με βοήθησε να αγαπήσω περισσότερο το σώμα μου και εμένα. Όταν έφτασα στα μαθητικά χρόνια, του δημοτικού περισσότερο, έπρεπε να καταπνίξω αυτή την περσόνα που είχα από μικρό παιδί, που ζούσα σαν αερικό”.

Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

Πώς δέχθηκαν οι γονείς του την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία του; "Κυρίως στην εφηβεία μου, εκεί που έκανα τη μεγάλη επανάσταση, είχα πάρα πολλές κόντρες στην αρχή. Πολλές φορές ξανασκεφτόμουν αν ο μπαμπάς μου θέλω να με δει με ένα ρούχο. Με τη μαμά μου είχα αναπτύξει μια πάρα πολύ όμορφη σχέση. Στην πορεία άρχισε να καταλαβαίνει περισσότερο τα πράγματα. Με βοήθησε να χτενίζω και τις περούκες μου, όταν έκανα performance κάπου” απάντησε ο ίδιος.

Μάλιστα, ο Άνταμ Χαλίλ παραδέχθηκε πως ενώ με τη μαμά του έχει πολύ καλή σχέση, με τον πατέρα του έχει ακόμα να διανύσει απόσταση. "Θα μου πει ένα μπράβο για ό,τι κάνω, αλλά μέχρι εκεί. Δεν δείχνει ενθουσιασμό, είναι συγκρατημένος”.

"ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΕΓΙΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΣ, ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ. ΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ"

Για την εφηβεία του, ο Άνταμ είπε: "Ήταν μια δύσκολη ηλικία τα εφηβικά χρόνια, τα χρόνια του Γυμνασίου και του Λυκείου. Δεν περνούσα καθόλου ωραία. Στην περιοχή μου άρχισα να γίνομαι δακτυλοδεικτούμενος, ειδικά στο λύκειο που άρχισα να γίνομαι περισσότερο queer άτομο. Άρχισα να χάνω φίλους, να μη με αποδέχεται ο κόσμος. Τσαντίστηκα πολύ, κλείστηκα πολύ στον εαυτό μου. Σκέφτηκα πως μία φορά ζω, μία φορά θα είμαι σε αυτό το σώμα και μία φορά θα έχω ευκαιρία για τη ζωή. Οπότε, δεν ζω τη ζωή κάποιου άλλου, τη ζωή τη δικιά μου. [...] Αγαπώ πολύ τους ανθρώπους και τις ιδιαιτερότητές τους”.

Όσο για την ταυτότητά του ως non binary μοντέλο, ο Άνταμ εξήγησε: "Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μην υπάρχει φύλο στα ρούχα. Νιώθω πως αυτή είναι η επόμενη εξέλιξη στη Μόδα”.

"ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΝΑ ΖΩ ΣΑΝ ΤΗ SARAH JESSICA PARKER"

Όσο για την ένταξή του στην καμπάνια του οίκου Givency, εξήγησε: "Είχαν ανεβάσει στη σελίδα τους ότι έκαναν οντισιόν και έψαχναν τρία άτομα για την επόμενη τους καμπάνια, τα έψαχναν μέσω instagram. Ήθελαν να είναι παιδιά της διπλανής πόρτας, αλλά ξεχωριστά άτομα. Ξαφνικά βρέθηκα στο Παρίσι, χωρίς να το καταλάβω. Ένιωθα σαν τη Sarah Jessica Parker στο Sex & The City. Το ζούσα φουλ! Ήταν και καλά τα λεφτά”.

Πηγή | Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ