Follow us

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα | Επέτειος γάμου για το ερωτευμένο ζευγάρι (pics)

Οι αναρτήσεις τους με αφορμή το ευχάριστο γεγονός.

MissBloom TEAM
Γιώργος Χρανιώτης- Γεωργία Αβασκαντήρα NDP

Τρία χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα, ένα από τα πιο boem ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη γραφική Τήνο. Λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor και με καλεσμένους πολλούς πρώην συμπαίκτες του, ο ηθοποιός επισημοποίησε τη σχέση του με την όμορφη χορεύτρια σε μια όμορφη τελετή, την οποία ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι.

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα | Ο γιος τους έγινε ενός - Το ονειρικό πάρτι που του ετοίμασαν

Με αφορμή την επέτειό τους λοιπόν, και οι δύο έκαναν αναρτήσεις στα social media.

" 3 χρόνια πέρασαν και θα μπορούσα να ξανά χορέψω μαζί σου 3000 χορούς ακόμα.Τι ωραία που ήταν.Τι ωραία που είναι. Χρόνια μας πολλά παλιοκοριτσο μου!!!" έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Loading...

[23/6/18: στο μυαλό υπάρχει ακόμη η "μυρωδιά" της μπουκαμβίλια,τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος,τα χαμογελαστά μάτια μας όταν συναντηθήκαμε στην εκκλησία μας, το γέλιο με το μεξικανικό μουστάκι σου που ξεκόλλαγε στο χορό, το μεθύσι απο την ενέργεια και τη χαρά μας,τα σφιχτά χέρια μας στο μυστήριο του γάμου,το ότι δεν είχαμε κανονίσει πως να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας(και περπατάγαμε ξημερώματα @spanchrys μας έσωσες),ο αυθορμητισμός και η "ασχετοσύνη"μας με τις παραδόσεις του γάμου…όλα έγιναν υπέροχα γιατί ήταν αυθόρμητα και αλήθινα…3 years wedding anniversary🙌]

Υ.γ. Μείνετε στην αλήθεια σας και στον αυθορμητισμός σας!!!! 🙏🏻🤍🙏🏻

#23 #6 #18, έγραψε η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ