Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Φωκά | "Οι γιατροί περιμένουν ένα θαύμα"

Ο 83χρονος δεν έχει επαφή με το περιβάλλον.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Σπύρο Φωκά, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα η κατάσταση του γνωστού ηθοποιού μέρα με τη μέρα επιδεινώνεται.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αντρέα Κουβελογιάννη, τις οποίες διαβάζουμε και μέσω ανάρτησης στο Facebook, ο 83χρονος είναι στο σπίτι του χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Όπως γράφεται στην εν λόγω ανάρτηση, οι γιατροί του Σπύρου Φωκά έκριναν ότι δεν μπορούν να του προσφέρουν κάτι πια στο νοσοκομείο, οπότε ζήτησαν από τη σύζυγό του, τη Λίλιαν Φωκά, να τον πάρει στο σπίτι τους.

Τον πιο δραματικό και, δυστυχώς, βουβό ρόλο της ζωής του παίζει τις τελευταίες ώρες ο εμβληματικός Έλληνας ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς.

Σύμφωνα με αποκλεστικές πληροφορίες του βετεράνου του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ, Αντρέα Κουβελογιάννη, βρίσκεται στο σπίτι του δίχως να έχει επαφή με το περιβάλλον, εξαιτίας ραγδαίων επιπλοκών που είχε με τα καρδιακά, αλλά και τα άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ ήταν οι ίδιοι οι γιατροί του που θεώρησαν πως δεν είχαν κάτι πια να του προσφέρουν στο νοσοκομείο και γι’ αυτό ζήτησαν από τη σύζυγό του, τη Λίλιαν Φωκά να τον πάρει στο σπίτι τους. Όπως κι έγινε…

Περιμένουν ένα θαύμα…

Ωστόσο, ο ηθοποιός που μας έκανε περήφανους στο Χόλιγουντ και όχι μόνο, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που τον ανάγκασαν να διαμένει στα 83 του χρόνια μαζί με τη γυναίκα του σε ένα άθλιο, όπως μάθαμε, κοντέινερ στην περιοχή της Κορινθίας.