Follow us

Meghan & Harry | Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας για τη ζωή τους

Τα πρώτα στιγμιότυπα από την ταινία Harry & Meghan: Escaping the Palace, που είχε προκαλέσει σάλο στο κοινό λόγω της άτυχης διανομής των ρόλων.

MissBloom TEAM
Meghan Markle Splash/Ideal Images

Με φλέγον θέμα του τελευταίου χρόνου να αποτελεί η περιβόητη συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Oprah Winfrey, το κανάλι Lifetime που συνηθίζει να δημιουργεί ταινίες μυθοπλασίας για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, δεν θα μπορούσε να αφήσει το συγκεκριμένο ζήτημα ασχολίαστο.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο επίσημος λογαριασμός του Lifetime στο Instagram είχε δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες των πρωταγωνιστών που θα ενσάρκωναν το πριγκιπικό ζευγάρι, με πολλούς χρήστες να αντιδρούν στην απόφαση αυτή καθώς όπως αρκετοί διαπίστωσαν, οι ηθοποιοί δεν έμοιαζαν καθόλου με τον πριγκίπα Harry και τη Meghan Markle.

Παρ'όλ'αυτά, χθες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας Harry & Meghan: Escaping the Palace, η οποία επικεντρώνεται στην απόφαση του ζευγαριού να αποχωρίσουν από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ως ενεργά μέλη του θεσμού και να αναζητήσουν μία καλύτερη ζωή στην Αμερική. "Η ταινία θα αποκαλύψει τι συνέβη στην πραγματικότητα μέσα στο παλάτι που οδήγησε το ζευγάρι να καταφύγει σε αυτή την απόφαση προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν ένα ομορφότερο μέλλον για τους ίδιους και τον γιο τους", δήλωσαν οι δημιουργοί. Όπως βλέπουμε και από τα πλάνα, η πλοκή θα αναφερθεί και στη συνέντευξη τους στην Oprah Winfrey, με τη Meghan Markle να κάνει λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στον γιο τους, Archie.

Στις σκηνές αντικρίζουμε έναν αγχωμένο πρίγκιπα Harry να ανησυχεί για τη σύζυγό του, η οποία όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά καταδιώκεται μέχρι θανάτου, χωρίς εκείνος να έχει τη δύναμη να το σταματήσει. Από την άλλη, η Meghan Markle απαντά "είμαι ο άνθρωπος που είναι δυνατός και κάνει τα πράγματα σωστά."

Loading...

Με λίγα λόγια, θα δούμε "από κοντά" τη στενοχώρια και την απομόνωση της Meghan Markle, την απογοήτευση που ένιωσε το ζευγάρι όταν το παλάτι δεν τους υποστήριξε απέναντι στην επίθεση των μίντια και τον φόβο του Harry να μην επαναληφθεί το τραγικό τέλος της μητέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα φέτος το φθινόπωρο.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ