Follow us

Η Ελένη Χαμπέρη εναντίον Σάκη Κατσούλη, η Κατερίνα Καινούργιου λύγισε στον "αέρα" του "Ευτυχείτε" & όλα τα νέα

Ο Βαγγέλης Περρής στρίμωξε για τα καλά on air την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η Μαρία Μπεκατώρου στην πρώτη δήλωση μετά το τέλος από τον ΑΝΤ1 & ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φωτογραφίζει τη γιαγιά του στους Παξούς.

MissBloom TEAM
Yupi collage

Survivor | "Καταπέλτης" η Ελένη Χαμπέρη κατά Σάκη Κατσούλη: "Η Μαριαλένα είναι θύμα του Σάκη"

Η Ελένη Χαμπέρη εναντίον Σάκη Κατσούλη, η Κατερίνα Καινούργιου λύγισε στον "αέρα" του "Ευτυχείτε" & όλα τα νέα

Η Ελένη Χαμπέρη αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες από το Survivor και σήμερα μέσα από το "Love It” προβλήθηκε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης της, στο οποίο κατακεραυνώνει και πάλι τον Σάκη Κατσούλη.

Αρχικά σχολίασε το γεγονός ότι ψηφίστηκε, λέγοντας: "Ο Σάκης σίγουρα με ψήφισε επιτηδευμένα. Θυμάμαι τότε με τη Νικόλ, πριν την ψηφίσει, είχε κάνει συζήτηση στον Ηλία, ότι η Νικόλ ήταν πολύ έντονη στον πάγκο και στήριζε τον Ηλία. Μόλις είπε το ίδιο για μένα, λέω "όπα” η ιστορία επαναλαμβάνεται, κάτι μου θυμίζει αυτό. Ο Σάκης θεωρούσε ότι η Νικόλ ήταν πιο αδύναμη τηλεοπτικά. Και με την Καρολίνα δεν του είχε κάτσει καλά, γιατί ήθελε να δώσει εμένα, απλά επειδή είχε πει ότι ψηφίζει αγωνιστικά, δεν με ψήφισε γιατί εγώ είχα φτάσει να είμαι μαζί του στην ατομική ασυλία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Βαγγέλης Περρής στρίμωξε για τα καλά on air την Ελίζαμπεθ Ελέτσι: "Τι είσαι; Ανταποκρίτρια σεξουαλικών δραστηριοτήτων; Γιατί το κάνεις αυτό;"

Βαγγέλης Περρής

Καλεσμένη στο "Πρωινό" βρέθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, το πρωί της Πέμπτης.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, μετά από ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, επανήλθε στις πρόσφατες δηλώσεις της περί ερωτικής συνεύρεσης συμπαικτών της κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με περισσή χαρά τόνισε πως κανένας δεν τη διέψευσε, παρά τον "προσωπικό" χαρακτήρα των αποκαλύψεών της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φωτογραφίζει τη γιαγιά του στους Παξούς

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται αυτό το διάστημα στο νησί του στους Παξούς, ένα νησί γεμάτο από όμορφες οικογενειακές στιγμές των παιδικών του χρόνων. Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης αποφάσισε να μοιραστεί ένα σκηνικό που διαδραματίστηκε μπροστά του, το οποίο ταυτόχρονα τον πήγε πολύ πίσω.

Ειδικότερα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα στιγμιότυπο που γιαγιά του απαθανατίζεται να διαβάζει τα βιβλία της, με φόντο μία γαλήνια βεράντα. Ο ίδιος μοιράστηκε πως η γιαγιά του δεν αποχωρίζεται τα βιβλία της ενώ κάθε καλοκαίρι την παρατηρεί να κάθεται στο σημείο της, να διαβάζει και να χαλαρώνει.Συγκεκριμένα, έγραψε κάτω από την ανάρτησή του: "Κάθε καλοκαίρι η ίδια εικόνα. Εκείνη και τα βιβλία της.”

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

H Μαρία Μπεκατώρου στην πρώτη δήλωση μετά το τέλος από τον ΑΝΤ1 - "Είμαι σε σκέψεις και συσκέψεις"

Μαρία Μπεκατώρου

Τις πρώτες δηλώσεις της έκανε η Μαρία Μπεκατώρου, λίγες ημέρες μετά και το τυπικό τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

"ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΜΟΥ"

Καλεσμένη στο ImpactTalk της Τζένης Μπαλατσινού, η διάσημη παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως εξετάζει πολύ προσεκτικά το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. "Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι πάρα πολύ το επόμενο μου τηλεοπτικό βήμα. Επειδή τα μοιράζομαι όλα με τους τηλεθεατές, όταν πρέπει, τη στιγμή που πρέπει, θα πούμε αυτά που πρέπει. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαι σε πολλές σκέψεις. Και συσκέψεις!" ανέφερε η Μαρία Μπεκατώρου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Λύγισε στον "αέρα" του "Ευτυχείτε" η Κατερίνα Καινούργιου: "Ή εγώ είμαι πολύ ευσυγκίνητη ή θέλω πολύ να κάνω ένα παιδάκι"

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα του "Ευτυχείτε” σχολίασε το πρωί της Πέμπτης τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός είπε: "Πήγαν όλα τέλεια. Η Χριστίνα ήταν υποδειγματική έγκυος. Ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμη. Αδημονούσε να δει τις κορούλες της. Λόγω της δίδυμης κύησης γέννησε προγραμματισμένα με καισαρική. Πήγαν όλα τέλεια, μαζί με τον αδερφό του Σάκη, τον Πάνο Τανιμανίδη. Τα κοριτσάκια είναι τρία κιλά το καθένα, έκλαψαν αμέσως και είναι απολύτως υγιή. Εξαιρετική εγκυμοσύνη. Η Χριστίνα είναι πολύ ευτυχισμένη. Θα ήθελα να αναφερθώ σε μια συγκινητική εικόνα, την οποία θα κρατώ για πάντα. Ο Σάκης έχει ανοίξει μια τεράστια αγκαλιά και είναι η Χριστίνα και οι κορούλες τους μέσα και ξεσπούν σε λυγμούς. Νομίζω αυτή είναι η επιτομή της ευτυχίας".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ