Follow us

Χαμός στο "Πρωινό" με Σκορδά, Λιάγκα και την προκλητική Δημουλίδου που στηρίζει Αναγνωστόπουλο | "Δεν ξέρετε ελληνικά..."

"Αν δεν γνωρίζουν τα ελληνικά, δεν φταίω εγώ", είπε για όλους όσοι αντιδρούν και την μέμφονται η συγγραφέας, επιμενοντας ότι το έγκλημα στα Γλυκά Νερά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ειδεχθές.

MissBloom TEAM
Πρωινό ΑΝΤ1

Σε υψηλούς τόνους και με αρκετά προσβλητικούς χαρακτηρισμούς μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Πρωινό", η συγγραφές Χρυσηίδα Δημουλίδου, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε ανάρτηση της, σχετικά με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και τον συζυγοκτόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Το κείμενο της ανάρτησης της, από πληθώρα χρηστών των social media εξελήφθη ως υποστηρικτικό στον δολοφόνο, μέσω των αναφορών για τη σχέση του με την άτυχη Καρολάιν, αλλά και δεδομένα που επικαλείται ότι ισχύουν, λόγου χάρη σχετικώς με την ψυχολογική κατάσταση της 20χρονης μητέρας, που βρήκε φρικτό θάνατο από τον 33χρονο, που "έπαιζε θέατρο" επί 37 ημέρες για να εξαπατήσει την Αστυνομία.

"Αν δεν γνωρίζουν τα ελληνικά, δεν φταίω εγώ", είπε για όλους όσοι αντιδρούν και την μέμφονται, ενώ η συγγραφέας επέμεινε στο "Πρωινό" ότι το έγκλημα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ειδεχθές.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ