Follow us

Πρίγκιπας Κάρολος | Είναι σοκαρισμένος από τη διαμάχη των γιων του

Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι πληγωμένος από την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα μεταξύ του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry.

Πρίγκιπας Κάρολος Splash News/Ideal Image

Μπορεί η διαμάχη του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William να έχει λάβει δημόσιο χαρακτήρα, ο πατέρας τους, πρίγκιπας Κάρολος, έχει επιλέξει να βιώνει τον πόνο του ιδιωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από φίλους του πρίγκιπα Καρόλου, ο πατέρας του δούκα του Cambridge και του δούκα του Sussex είναι πληγωμένος από τη ρήξη που επήλθε ανάμεσά τους, ύστερα από την απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να εμφανιστούν στην εκπομπή της Oprah Winfrey και να σχολιάσουν τους λόγους που τους οδήγησαν σε αδιέξοδο, επιλέγοντας να παραιτηθούν από τη βασιλική οικογένεια και να μετακομίσουν στην Αμερική.

"Είναι πολύ πληγωμένος και στενοχωρημένος, είναι σοκαρισμένος από την όλη κατάσταση", δήλωσε φίλος του πρίγκιπα Καρόλου στο περιοδικό People. Και μπορεί τον περασμένο Απρίλιο στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου να σημειώθηκε κάποια πρόοδος, αναγκάζοντας τα αδέρφια να συναντηθούν και να συζητήσουν, δυστυχώς οι συζητήσεις αυτές δεν οδήγησαν πουθενά, καθώς δεν υπήρξε αρκετός χρόνος για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry θα ξανασυναντηθούν την επόμενη εβδομάδα με αφορμή την εκδήλωση για τα 60α γενέθλια της μητέρας τους, πριγκίπισσας Diana, στην οποία θα παραβρεθούν και οι δύο μαζί με τη δούκισσα του Cambridge. Ο πατέρας τους, όμως, δεν θα βρίσκεται παρών στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας του λαού, αφού όπως έχει δηλώσει θα βρίσκεται στη Σκωτία, αφήνοντας χώρο στους γιους του να τα βρουν μόνοι τους.

Ο πρίγκιπας Harry αναμένεται να ταξιδέψει σύντομα στην Αγγλία ώστε να έχει τον απαιτούμενο χρόνο να μείνει σε καραντίνα, εξαιτίας των μέτρων κατά του κορονοϊού, αφήνοντας πίσω στην Αμερική τη σύζυγό του, Meghan Markle με τα δυο τους παιδιά.

Τα δύο αδέρφια τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε επικοινωνία για να κανονίσουν κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την εκδήλωση προς τιμήν της μητέρας τους, με την Kate Middleton να προσπαθήσει για ακόμη μία φορά να παίξει τον ρόλο του ειρηνοποιού, προκειμένου οι δύο πρίγκιπες να αφήσουν πίσω τους τη διαμάχη.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ