Follow us

Πρίγκιπας Harry | Επέστρεψε στην Αγγλία

Ο Δούκας του Sussex βρίσκεται στο Λονδίνο για να παραστεί σε εκδήλωση που θα γίνει στη μνήμη της μητέρας του, Diana.

Harry William Splash News/Ideal Image

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολλές συζητήσεις σχετικά με το αν και πότε ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα επέστρεφαν στη Μ. Βρετανία ενόψει της εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα ώστε να τιμηθούν τα 60 χρόνια από τη γέννηση της Πριγκίπισσας Diana. Τελικά, όπως ήταν αναμενόμενο, η Meghan Markle παρέμεινε στο Λος Άντζελες με τα παιδιά τους, τον 2 ετών Archie και τη νεογέννητη Lilibet, ενώ ο Harry ταξίδεψε στην πατρίδα του,

Σύμφωνα με πληροφορίες βρετανικών εφημερίδων, ο Δούκας του Sussex εθεάθη το απόγευμα της Πέμπτης στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες όπου επιβιβάστηκε στην πτήση για τη βρετανική πρωτεύουσα. Πρόκειται για το δεύτερο ταξίδι στη Μ. Βρετανία τους τελευταίους μήνες, αφού είχε παραβρεθεί και στην κηδεία του παππού του, του Πρίγκιπα Φίλιππου.

Η τελετή προς τιμήν της Diana θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου -ημέρα που θα συμπλήρωνε 60 χρόνια ζωής- και θα περιστρέφεται κυρίως γύρω από τα αποκαλυπτήρια του αγάλματός της. Αν και αρχικά είχαν προγραμματιστεί κι άλλες εκδηλώσεις, φαίνεται πως τελικά η τελετή θα είναι πιο λιτή, λόγω των περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας που εξακολουθούν να ισχύουν.

Σύμφωνα με τα σχετικά υγειονομικά μέτρα, ο Harry θα χρειαστεί να παραμείνει σε καραντίνα για 5 μέρες. Δημοσίευμα της εφημερίδας Mirror αναφέρει ότι ο Πρίγκιπας θα μείνει στο Frogmore Palace -εκεί όπου ζούσε με τη Meghan Markle όσο κατοικούσαν στην Αγγλία- το οποίο είναι σήμερα το σπίτι της ξαδέρφης του Ευγενίας. Το εξοχικό σπίτι έχει χωριστεί σε δύο ξεχωριστές κατοικίες, που σημαίνει ότι ο Harry μπορεί να έχει στη διάθεσή του το ένα όπου θα μπορεί να απομονωθεί χωρίς να έρθει ποτέ σε επαφή με την Πριγκίπισσα Ευγενία και την οικογένειά της.

Ο Harry και ο αδερφός του, Πρίγκιπας William είναι αυτοί που θα κάνουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους, το οποίο ετοιμάζεται από το 2017 και θα τοποθετηθεί σε ένα σημείο του κήπου του παλατιού που ήταν το αγαπημένο της. Η εκδήλωση αυτή θα είναι η δεύτερη αφορμή για να συναντηθούν από κοντά τα δύο αδέρφια, μετά την αποχώρηση του Harry από το Παλάτι -η πρώτη τους συνάντηση έγινε νωρίτερα φέτος στην κηδεία του παππού τους.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ