Follow us

Lily Collins | Σε ρόλο έκπληξη στη νέα ταινία της Lena Dunham

Η τηλεοπτική "Emily in Paris" θα ενσαρκώσει έναν αγαπημένο παιδικό χαρακτήρα.

MissBloom TEAM
Lilly Collins Splash News/Ideal Image

Μπορεί με το που ακούμε το όνομα της Lily Collins το μυαλό μας να πηγαίνει αβίαστα στον τηλεοπτικό της χαρακτήρα ως Emily στο Παρίσι, τα νέα όμως που αφορούν την καριέρα της δεν έχουν να κάνουν με την πιο επιτυχημένη κομεντί σειρά του Netflix αλλά με τον ρόλο που ανέλαβε να ενσαρκώσει στη νέα ταινία της Lena Dunham, στην οποία, η δημιουργός της σειράς Girls, υπογράφει και τη σκηνοθεσία.

Η Lily Collins πρόκειται να υποδυθεί την Polly Pocket, το παιχνίδι που λάτρεψαν πολλά κορίτσια και αγόρια μεγαλώνοντας, με την ηθοποιό να δηλώνει μέσω της ανάρτησής της στο Instagram τη χαρά της. Ειδικότερα, η τηλεοπτική Emily ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ, ούσα σε μικρή ηλικία και κρατώντας στα χέρια της ένα παιχνίδι της Polly Pocket. Η ίδια έγραψε: "Μικρή Lil, μεγάλα νέα. Ως παιδί ήμουν πωρωμένη με τα Polly Pocket, είναι ένα όνειρό που γίνεται πραγματικότητα το να ανακοινώνω αυτό το πρότζεκ. Συνεργάζομαι με την πιο εμπνευσμένη ομάδα για να επανασυστήσουμε την Polly στον κόσμο με έναν διασκεδαστικό και μοντέρνο τρόπο. Φέρνοντας τα μικροσκοπικά παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη. Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη να έχω τη θέση και του παραγωγού και της ίδιας της Polly. Ανυπομονώ να βυθιστώ σε αυτό τον παστέλ κόσμο".

Αλλά και η Dunham εξέφρασε τον ενθουσιασμό της καθώς όπως δήλωσε στο Variety, η Polly Pocket την είχε απασχολήσει ατελείωτες ώρες κατά την παιδική της ηλικία, δίνοντάς την ευκαιρία να δραπετεύει και να δημιουργεί τις δικές της ιστορίες.

Loading...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Mattel, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τα περισσότερα αγαπημένα παιχνίδια για παιδιά, έχει στο πρόγραμμα να κυκλοφορήσει έναν σημαντικό αριθμό ταινιών μαζί με την Polly Pocket, όπως αυτές των Barbie, Barney και Hot Wheels. Μάλιστα, για τον ρόλο της Barbie, έχει ήδη επιλεχθεί η ηθοποιός Margot Robbie, η οποία πρόκειται να συνεργαστεί με την Greta Gerwig για να φέρουν στη ζωή την πιο διάσημη κούκλα όλων των εποχών.

Φωτο: Splash News / Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ