Follow us

Celebrity News | Οι βουτιές της Μαρίνας Πατούλη μαζί με τον Παπαδάκη, Βαρδής και Σκαφίδα βάφτισαν τον γιο τους, η Στεφανίδου ποζάρει με μαγιό & όλα τα νέα

Όλα όσα διαβάσαμε στο Yupiii.gr.

MissBloom TEAM
Celebrity News

Κατερίνα Καραβάτου | Δεδομένη η αποχώρηση της από το STAR

Celebrity News | Οι βουτιές της Μαρίνας Πατούλη μαζί με τον Παπαδάκη, Βαρδής και Σκαφίδα βάφτισαν τον γιο τους, η Στεφανίδου ποζάρει με μαγιό & όλα τα νέα

Στις 9 Ιουλίου θα μεταδοθεί η τελευταία εκπομπή για τη σεζόν για τη "Φωλιά των Κουκου" και φαίνεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα πει και την τελευταία καλημέρα μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Όπως ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο "Έλα Χαμογέλα", η αποχώρησή της παρουσιάστριας θεωρείται δεδομένη, μιας και δεν έχει προκύψει ανανέωση συμβολαίου αφού ο σταθμός προσανατολίζεται για τη νέα σεζόν σε καινούρια μονοπάτια.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μαρίνα Πατούλη: Βουτιές μαζί με τον Νίκο Παπαδάκη στην Βούλα

Μαρίνα Πατούλη, Νίκος Παπαδάκης

Τα θερμόμετρα έχουν τρελαθεί αυτές τις μέρες και όλος ο κόσμος προσπάθησε να κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει την αφόρητη ζέστη. Η Μαρίνα Πατούλη θέλησε και εκείνη να κάνει κάτι για να χαλαρώσει κατά την διάρκεια του μεγάλου καύσωνα. Για την ακρίβεια, διάλεξε το Πανόραμα Βούλας αλλά και την καλή παρέα του φίλου της Νίκου Παπαδάκη.

Ειδικότερα, οι δυο τους φόρεσαν τα μαγιό τους και έκαναν τις βουτιές τους σε μία τεράστια ιδιωτική πισίνα. Η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την ευχάριστη στιγμή.Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που ανέβασε διακρίνεται ο Νίκος Παπαδάκης να προσπαθεί να την ρίξει στην πίσινα, απ' ότι φαίνεται όμως καταλήγει να πέφτει εκείνος πρώτος μέσα στο νερό!

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γιάννης Βαρδής- Νατάσα Σκαφίδα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την βάφτιση του γιου τους

Νατάσα Σκαφίδα

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα πραγματοποίησαν την βάφτιση του μικρού τους γιού, στο Χαλάνδρι με την παρουσία εκατό καλεσμένων. Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε του δώσει το όνομα "Αντώνης” τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την μνήμη του σπουδαίου πατέρα του τραγουδιστή Αντώνη Βαρδή. Παράλληλα, ο Αντώνης Ρέμος και η αδελφή της Νατάσας, η Μαίρη Σκαφίδα βάφτισαν το νεότερο μέλος της οικογένειας Βαρδή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Αντελίνα Βαρθακούρη: "Όταν πήγα στον ΣΚΑΪ, αισθανόμουν σαν δαρμένο σκυλί"

Αντελίνα Βαρθακούρη

Καλεσμένη στο "Έλα χαμογέλα" της Κυριακής ήταν η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αποχώρησή της από τον Alpha, αλλά και για το "Σου Κου Family" και τον Χάρη Βαρθακούρη.

Αρχικά η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην αποχώρηση της από τον Alpha, λέγοντας: "Εξαργύρωσα την επιτυχία του Globetrotters στην καρδιά του κόσμου. Εμένα το συμβόλαιό μου είναι ο λόγος μου, θα σου δώσω το χέρι μου και θα σου πω αυτό είναι, δεν θέλω χαρτιά και ιστορίες. Δεν λειτουργούν όμως όλοι έτσι. Η επιλογή μου να μείνω στον όμιλο και να κάνουμε κάτι δεν έκατσε, δεν έκατσε με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που ήταν στον Alpha και έπρεπε να τελειώσει γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις ή να βασανίζεσαι. Το τοποθετώ στο προσωπικό γιατί όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, αυτός ο άνθρωπος απομακρύνθηκε από τον σταθμό… Είναι άλλο πράγμα η δουλειά, που θεωρώ ότι είμαι δουλευταρού, δεν θα πω όχι στη δουλειά και είναι άλλο πράγμα να παίζουμε και να βασανιζόμαστε και να θέλουμε να δυσκολέψουμε τη μέρα κάποιου και να σου κάνουμε αυτό που λέμε… ο ψάρακας στο στρατό. Θα το περάσεις κι αυτό, θα μάθεις μέσα από αυτό, αλλά κάποια στιγμή θα πούμε ότι αυτό βάζουμε ως προτεραιότητα ώστε να βασανίζουμε ανθρώπους ή να κάνουμε κάτι όμορφο, να κάνουμε επιτυχία; Όταν ένας άνθρωπος έχει εμμονές, δεν έχει νόημα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Τατιάνα Στεφανίδου καλωσορίζει το καλοκαίρι ποζάροντας με το μαγιό της

Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να αποδράσει από την Αθήνα και να απολαύσει την μαγευτική θάλασσα. Ένα βήμα πριν το φετινό φινάλε του "T-live” η δημοσιογράφος αποφάσισε να μαζέψει τις δυνάμεις της στο Αγκίστρι. Μέσα από μία ανάρτηση της μάλιστα, μας έδωσε μία γεύση από τις ομορφιές της χώρας μας.

Ειδικότερα, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία απεικονίζεται η ίδια φορώντας το ολόσωμο μαγιό της, και όχι μόνο. Για την ακρίβεια, η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να πιει μία μπύρα για να χαλαρώσει ακόμα περισσότερο. "Σαν την Ελλάδα δεν έχει! Στην υγειά σας” σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτησή της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελά | Δείτε τη νέα του ανάρτηση

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης

Από την Τετάρτη, 23 Ιουνίου, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κορίτσια τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ