Follow us

O Αντώνης Ρέμος βάφτισε τον γιο του Γιάννη Βαρδή - Η πρώτη φωτογραφία και το look της Υβόννης Μπόσνιακ

Ο Αντώνης Ρέμος έγινε νονός του συνωνόματου Αντώνη, γιορτάζοντας μαζί με διάσημους φίλους το ευτυχές γεγονός.

MissBloom TEAM
Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ NDP Photo Agency

Πέρα από πολύ καλοί φίλοι, πλέον ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιάννης Βαρδής έγιναν και επίσημα οικογένεια, αφού ο πρώτος έγινε νονός του μικρού Αντώνη Βαρδή. Ο λαϊκός τραγουδιστής βάφτισε το δεύτερο παιδί του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσσας Σκαφιδά, δίνοντάς του το όνομα του αγαπημένου του παππού του.

Πολλοί ήταν οι διάσημοι φίλοι που έδωσαν το παρών στην ευτυχισμένη στιγμή και των δύο τραγουδιστών, με το μυστήριο να καταλήγει στη συνέχεια σε διασκεδαστικό πάρτι. Ο Αντώνης Ρέμος ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον βαφτισιμιό του, συγκινημένος με τον νέο του ρόλο. Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής έγραψε: "Και έρχεται η στιγμή που ξανασυναντιόμαστε … Γιάννη & Νατάσσα σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να βαφτίσω σήμερα τον αγαπημένο μας Αντωνάκη …να σαι γερός και καλότυχος".

Loading...

Ο νονός, φυσικά, συνοδευόταν από τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και την κόρη τους, Ελένη. Η πάντα εντυπωσιακή σχεδιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα σε κίτρινο χρώμα με κομψό v μπούστο και μία ζώνη στην ίδια απόχρωση που κολάκευε τη σιλουέτα της. Συνδύασε το λουκ της με λευκά mules ενώ σε ό,τι αφορά το χτένισμά της προτίμησε να πιάσει τα μαλλιά της, χωρίς να φαίνεται από τη φωτογραφία αν πρόκειται για χαμηλό σινιόν ή κοτσίδα. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή της έκλεψε τις εντυπώσεις.

O Αντώνης Ρέμος βάφτισε τον γιο του Γιάννη Βαρδή - Η πρώτη φωτογραφία και το look της Υβόννης Μπόσνιακ

Αρκετοί ήταν οι διάσημοι φίλοι, οι οποίοι βρέθηκαν στον χώρο του πάρτι για να γιορτάσουν μαζί με τον Γιάννη Βαρδή και την οικογένειά του. Μεταξύ αυτών ήταν ο Γιώργος Γιαννιάς με τη σύζυγό του, ο Κώστας Δόξας και ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος.

Δες περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Βάφτιση Βαρδή
Βάφτιση Βαρδή
Βάφτιση Βαρδή
Βάφτιση Βαρδή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ