Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Η ανάρτηση από το μαιευτήριο λίγο πριν πάρει το εξιτήριο

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι έτοιμοι για το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα η εγκυμοσύνη της influencer ήταν ένα αναπάντεχο δώρο, με τους νέους γονείς να μπορούν μετά από 9 μήνες να κρατούν στην αγκαλιά τους τις δίδυμες κόρες τους.

Ελίνα Μπόμπα | Δημοσίευσε φωτογραφία με τη νεογέννητη ανιψιά της

Η Χριστίνα Μπόμπα, που έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια την περασμένη Τετάρτη, γεγονός για το οποίο μας ενημέρωσε με μία τρυφερή φωτογραφία ο νέος μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης, απολαμβάνει τις πρώτες της στιγμές με τα μωρά της, ενώ δεν παραλείπει να μας έχει μαζί της και στη νέα καθημερινότητά της.

Loading...

Σήμερα το πρωί, η νέα μαμά ανήρτησε ένα στόρι στο οποίο βρίσκεται ακόμα στο μαιευτήριο, παίρνοντας το πρωινό της, απολαμβάνοντας το μενού από τα χέρια του Άκη Πετρετζίκη, ενημερώνοντάς μας πως αυτή είναι η τελευταία μέρα που βρίσκεται εκεί. Η influncer και ο παρουσιαστής θα μπορέσουν σήμερα να πάρουν μαζί τους τα τανιμανιδάκια όπως τα αποκαλεί και ο ίδιος ο μπαμπάς τους και να γυρίσουν στο σπίτι τους.

Χριστίνα Μπόμπα | Η ανάρτηση από το μαιευτήριο λίγο πριν πάρει το εξιτήριο

Η Χριστίνα Μπόμπα γέννησε με καισαρική τομή ενώ τα μωρά και η νέα μαμά χαίρουν άκρας υγείας, γι'αυτό και τόσο σύντομα θα πάρουν το εξιτήριο για να ξεκινήσουν το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ