Follow us

Μαριάννα Λάτση - Γιάννα Αγγελοπούλου | Μαζί στην παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου - Τι φόρεσαν οι διάσημες κυρίες;

Η Μαριάννα Λάτση και η Γιάννα Αγγελοπούλου βρέθηκαν στην πρώτη σειρά του θεάτρου "Άλσος" για να απολαύσουν τον Τάκη Ζαχαράτο.

MissBloom TEAM
Γιάννα Αγγελοπούλου - Μαριάννα Λάτση NDP Photo Agency

Μπορεί η πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου με την Άντζελα Δημητρίου να έλαβε χώρα στις 11 Ιουνίου, όμως η χθεσινή παράσταση είχε την αίγλη μιας avant premiere με τις εμφανίσεις των Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση που βρέθηκαν ανάμεσα στο κοινό που απόλαυσε το act του showman, να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Οι δύο κύριες κάθισαν μαζί στην πρώτη σειρά του θεάτρου με αποτέλεσμα ο performer να έχει τη δυνατότητα να της προσεγγίσει και ενδεχομένως να τις εντάξει στη χθεσινή παράσταση- που όπως γνωρίζουμε του αρέσει να αλληλεπιδρά με το κοινό.

Μαριάννα Λάτση - Γιάννα Αγγελοπούλου | Μαζί στην παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου - Τι φόρεσαν οι διάσημες κυρίες;

Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν

Οι τελευταίες εμφανίσεις της Προέδρου της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" μπορούμε να πούμε πως δεν πέρασαν διόλου απαρατήρητες από τα μέσα, με αποτέλεσμα και αυτή τη φορά, το λουκ της δύσκολα να μην γίνεται θέμα συζήτησης. Η Γιάννα Αγγελοπούλου άφησε για λίγο τις εμφανίσεις που λατρεύει να κάνει τον τελευταίο καιρό εξυμνώντας τη χώρα μας και την παράδοση και προτίμησε να προχωρήσει με total denim outfit. Πιο συγκεκριμένα η κ. Αγγελοπούλου επέλεξε μία ανάλαφρη σατέν πουκαμίσα με print denim, την οποία συνδύασε με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν που τελείωνε σε καμπάνα. Τα παπούτσια της επίσης ακολούθησαν την ίδια λογική όπως και τα υπόλοιπα αξεσουάρ της. Από την άλλη η Μαριάννα Λάτση ήταν το ίδιο εντυπωσιακή, επιλέγοντας να φορέσει το λεγόμενο LBD, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας, το οποίο συνδύασε με αστραφτερά κοσμήματα και εντυπωσιακά μαύρα πέδιλα.

Δες παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Γιάννα Αγγελοπούλου
Η all denim εμφάνιση της Γιάννας Αγγελοπούλου
Μαριάννα Λάτση
Η Μαριάννα Λάτση με τον Ηλία Μαροσούλη και τον Άγγελο Κοταρίδης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ