Ντέπυ Γκολεμά | Βαρύ πένθος για την τηλεκριτικό

Η Ντέπυ Γκολεμά αποχαιρέτησε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά περνά πολύ δύσκολες ώρες καθώς προ ολίγου ανακοίνωσε πως αποχαιρέτησε την αδερφή της Μάγδα.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ντέπυ Γκολεμά χρησιμοποίησε το ταλέντο της στη γραφή για το δυσκολότερο κείμενο που χρειάστηκε να γράψει ποτέ. Η ίδια στο τρυφερό γράμμα προς την αδερφή της, την αποκαλεί και φίλη και μάνα ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τον αγώνα της τελευταίας με το Αλτσχάιμερ, που στάθηκε η αιτία να χάσει τη ζωή της.

Διάβασε παρακάτω ολόκληρο κείμενο:

"Για μένα ήσουν άγγελος μου και έτσι ανεβαίνεις ψηλά. Θα διαβείς τις ολάνοιχτες πόρτες μέσα σε ψαλμωδίες και τραγούδια που τόσο σου αρέσουν. Η μεγάλη μου αδερφή, η Μάγδα μου, πήρε το δρόμο του ουρανού. Με πρωτοκράτησε αγκαλιά 18 ετών και δε με άφησε ως που να έρθει το Αλτσχάιμερ και να τα αλλάξει όλα. Αδερφή και μάνα και φίλη και ότι ήθελα. Σε ευχαριστώ Μαγδάκι μου πολύ. Θα θυμάμαι τα τραγούδια σου, τη φροντίδα στη μάνα, τη σπιτική σου λεμονάδα. Απάνω θα βρεις και τον αδερφό μας, τον κολλητό σου που δεν μπόρεσες να μάθεις ότι έφυγε πέρσι Ιούνιο μήνα. Πάντα θα σ’ αγαπώ ώσπου να σε συναντήσω ξανά γλυκέ μου άγγελε. Ξεκουράσου αγαπημένη μου".

Δες την ανάρτηση της τηλεκριτικού: