Follow us

Cardi B | Είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της - Η γυμνή φωτογραφία στο Instagram της

Η ράπερ έκανε την ανακοίνωση στη σκηνή των βραβείων BET.

MissBloom TEAM
Cardi B Instagram Recording Academy / GRAMMYs

Η Cardi B περιμένει το δεύτερο παιδί της όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια των βραβείων BET. Η ράπερ ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει ένα τραγούδι της και έδειξε την φουσκωμένη της κοιλιά, ανακοινώνοντας έτσι την εγκυμοσύνη της.

Λίγο αργότερα ανέβασε μια γυμνή φωτογραφία της στο Instagram που δείχνει την εγκυμοσύνη της γράφοντας στη λεζάντα "2" κάνοντας μια καρδούλα και ταγκάροντας τον σύζυγό της, τον ράπερ Offset.

Loading...

To ζευγάρι είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους Kulture Kiari Cephus, τον Ιούλιο του 2018. Τότε η Cardi B είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Saturday Night Live.

Αυτή τη φορά, ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα κολλητό catsuit που αναδείκνυε την κοιλίτσα της και ερμήνευσε το τραγούδι-συνεργασία με τους Migos.

Η Cardi και ο Offset είχαν παντρευτεί το 2017 σε μια μυστική τελετή και από τότε δεν έκρυψαν ότι αντιμετώπισαν προβλήματα στο γάμο τους με την ράπερ να κάνει αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβρη του 2020, την οποία απέσυρε δύο μήνες μετά.

Πηγή : madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ