Follow us

Celebrity News | Οι εξελίξεις στο Survivor λίγο πριν τον τελικό, το σχόλιο του Λιάγκα για την προσωπική του ζωή & οι φήμες για επανασύνδεση γνωστού ζευγαριού

Όλα όσα διαβάσαμε στο Yupiii.gr.

MissBloom TEAM
Celebrity News

Survivor | Αυτοί οι παίκτες κέρδισαν μία θέση στον δεύτερο αγώνα κατάταξης

Celebrity News | Οι εξελίξεις στο Survivor λίγο πριν τον τελικό, το σχόλιο του Λιάγκα για την προσωπική του ζωή & οι φήμες για επανασύνδεση γνωστού ζευγαριού

Οι αγώνες κατάταξης του Survivor θα καθορίσουν το αποτέλεσμα για το ποιοι παίκτες θα βρεθούν στον ζωντανό ημιτελικό στο Γαλάτσι.Όλο αυτό αποδείχθηκε σκληρή υπόθεση για τους παίκτες, οι οποίοι μπήκαν στον στίβο μάχης συνολικά 31 φορές .H πρώτη φάση ολοκληρώθηκε με τον Σάκη Κατσούλη, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Ηλία Μπόγδανο να παίρνουν το εισιτήριο για τον δεύτερο αγώνα κατάταξης.Η δεύτερη αυτή στάση θα καθορίσει ποιος από τους τρείς τους θα φτάσει στα ημιτελικά αποφεύγοντας την κρίση του κοινού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου: Μουσικό ρεσιτάλ παρέα με την κόρη της

Νατάσα θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κυκλοφόρησε μόλις λίγο καιρό το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο”Άναψε καινούργιο μου Φεγγάρι” και είναι φανερά ενθουσιασμένη γιαυτό. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους την χαρά της αυτή, δίνοντας τους μία γεύση από το νέο της κομμάτι.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Αγγελική Ηλιάδη & Σάββας Γκέντσογλου ξανά μαζί; Οι κοινές φωτογραφίες δύο χρόνια μετά τον χωρισμό

Αγγελική Ηλιάδη

Είναι ξανά μαζί η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου; Ενδεχομένως ναι!

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η εφημερίδα Espresso, με αφορμή κάποιες κοινές φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό που συζητήθηκε, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου έκαναν μια κοινή εμφάνιση σε πάρτι γενεθλίων με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν φήμες περί επανασύνδεσης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει: "Με βλέπετε με καμιά κυρία, εμένα;"

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας

Στο "Πρωινό” της Δευτέρας σχολιάστηκαν οι φήμες ότι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι μαζί. Όμως κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή.

Μετά το σχόλιο της Ασημίας Ιγγλέζου, η οποία είπε: "Γελάω, γιατί ακούω να σχολιάζετε έτσι για τους άλλους, αλλά σκέφτομαι και εσένα, που σε βλέπουμε καμιά φορά με καμία κυρία και… Τι μόνος σου; Να βγάλουμε και τα δικά σου τώρα…”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Sin boy: Δείτε πώς είναι 2 χρόνια μετά τον σάλο και την τεράστια επιτυχία με το "mama"

Sin Boy

Ο Sin Boy είναι ένας καλλιτέχνης που απασχόλησε πολλές φορές την επικαιρότητα, είτε για τα μουσικά του κατορθώματα, είτε για την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία του. Μετά το δημόσιο ξέσπασμά του προς όλους και για όλα, ακολούθησε η διαγραφή όλων των τραγουδιών του από το κανάλι του στο YouTube, και εν τέλει ο γνωστός traper εξαφανίστηκε από το προσκήνιο. Δύο χρόνια μετά, ο Sin boy φαίνεται να έχει αφήσει αυτό το κεφάλαιο πίσω του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου σε νέα εμφάνιση λίγο μετά την ανακοίνωση ότι αποσύρεται από το μπάσκετ

Ολυμπία Χοψονίδου

Ο Βασίλης Σπανούλης πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το μπάσκετ μετά από αρκετά χρόνια καριέρας. Μάλιστα η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε μια αρκετά συγκινητική ανάρτηση για τον σύζυγό και πατέρα των έξι παιδιών τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ