Follow us

Τζώνυ Θεοδωρίδης | Μπαμπάς για τρίτη φορά στα 59 του - Το φύλο και το όνομα του μωρού (pic)

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μία φωτογραφία του μωρού του.

MissBloom TEAM
Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης με την κόρη του Μελίτα NDP Photo Agency

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης, ο οποίος σημείωσε μεγάλη πορεία στην τηλεόραση τις δεκατίες των '80s και '90s, έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά σε ηλικία 59 ετών.

Ο ηθοποιός που παντρεύτηκε το 2019 την αγαπημένη του, Σύλβια Δημητρακοπούλου, είναι πολύ χαρούμενος αφού το νέο μέλος της οικογένειάς τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Η σύζυγός του, με την οποία έχει 18 χρόνια διαφορά, χαίρει άκρας υγείας, όπως και η κόρη τους, με τον ηθοποιό να είναι εκείνος που έδωσε στη δημοσιότητα το νέο, αποκαλύπτοντας και το όνομα του μωρού τους.

Το υγιέστατο μωράκι θα πάρει το όνομα Δανάη, όπως έγραψε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναρτώντας και μία φωτογραφία της μικρής από το μαιευτήριο.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Τζώνυ Θεοδωρίδη έγραφε: "Ρε δε σας ξέρω αλλά ευχαριστούμε για τις όμορφες ευχές σας, θα τα πούμε μόλις βγω από εδώ που με έχουν κρυμμένη.. Φιλιά Δανάη".

ΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΒΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ...... ΦΙΛΙΑ ΔΑΝΑΗ!!!!!!!!

Posted by Johny Theodoridis on Monday, June 28, 2021

Για την ιστορία ο ηθοποιός έχει άλλη δύο κόρες, την 24χρονη Μελίτα (με την οποία εικονίζεται στην κεντρική φωτογραφία), την οποία έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο με τη Βίκυ Πουλάκη, αλλά και μία ακόμη κόρη με την Σύλβια Δημητρακοπούλου που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ