Follow us

Πένθος για τη Δανάη Μπάρκα | "Έφυγε" από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

Η ανάρτηση στο Instagram.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα NDP

Η παρουσιάστρια του Mega και ηθοποιός Δανάη Μπάρκα, με μία ανάρτησή της στα social media, μας ενημέρωσε για ένα δυσάρεστο γεγονός.

Δανάη Μπάρκα | "Aς μη σχολιάζουμε ανθρώπους για τo πόσα κιλά είναι"

Η κεντρική παρουσιάστρια του "Πάμε Δανάη" αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει ένα αγαπημένο της πρόσωπο, αναρτώντας μία φωτογραφία στα stories της, κρατώντας το χέρι του ανθρώπου που αγαπούσε πολύ.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπάρκα έγραψε στο κείμενό της: "To άγγιγμα, το σπουδαιότερο αγαθό της ζωής μας. Η αγκαλιά και η αίσθηση ότι είμαστε ενωμένοι με εκείνους που αγαπάμε. Σε αγαπώ. Το δικό σου άγγιγμα δε θα το ξεχάσω ποτέ. Ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο. Αντίο".

Πένθος για τη Δανάη Μπάρκα | "Έφυγε" από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

Χωρίς να έχει αποκαλύψει σε ποιον απευθύνεται το αποχαιρετιστήριο μήνυμα, πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως πρόκειται για την γιαγιά της. Σε επόμενο story της καθησύχασε τους followers της γράφοντας πως το πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή δεν είναι η γιαγιά της. Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια είπε : "Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δεν έχασα τη γιαγιά μου, έχασα έναν πολύ κοντινό μου άνθρωπο. Να είσαστε καλά και να σκορπάμε στους γύρω μας γιατί κανείς δεν ξέρουμε τι περνάει. Αγάπη και ενσυναίσθηση".

Δανάη Μπάρκα

Συμπτωματικά, η γιαγιά της σήμερα γιόρταζε σήμερα, έτσι η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες μαζί της, οι οποίες συνοδεύτηκαν από ένα μακροσκελές κείμενο που εξέφραζε την απόλυτη αγάπη για εκείνη. "Χρόνια πολλά Γιαγιά μου! Είσαι η ωραιότερη αγκαλιά που θα υπάρχει για πάντα σ αυτή την γη για μένα,η ωραιότερη μυρωδιά,το ωραιότερο φιλί στο μέτωπο,το ωραιότερο κράτημα του χεριού,η ωραιότερη φωνή και η ωραιότερη γκρίνια όταν κάτι δε σ αρέσει. Είσαι ο άνθρωπος που έχεις περάσει τοοοσες δυσκολίες και τόσα χτυπήματα και παραμένεις η πιο όμορφη ενέργεια,γεμάτη ευχές για όλο τον κόσμο και καλοσύνη. Είσαι η πιο αστεία και η πιο όμορφη γιαγιά όλου του κόσμου,κι αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω πάλι μαζί σου θα επέλεγα να κοιμάμαι τα βραδιά και να με ξυπνάς για το σχολείο με πρωινό και παιδικά στην τηλεόραση..όπως ακριβώς μεγάλωσα. Σε λατρεύω για όλα αυτά που έχουμε ζήσει μαζί,σε λατρεύω για ότι θα ζήσουμε από εδώ και πέρα,σε λατρεύω για όλα σου. Είσαι η ομορφότερη σκέψη μου πάντα στα δύσκολα,και σε ευχαριστώ για ότι κανείς. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα είσαι ποτέ μόνη. Θα είμαι πάντα εκεί για σένα,ότι κι αν ζητήσεις ότι κι αν θελήσεις..και όλα θα τα περνάμε μαζί!
Να σε χαίρομαι γιαγιά μου
Υ.Γ : δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από τους ανθρώπους μας. Να το θυμόμαστε κάθε μέρα,όλη μέρα. Αυτό αξίζει.",
έγραψε η παρουσιάστρια στο caption της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ