Follow us

Seyma Subasi | Τίτλοι τέλους για την πρώην του Acun Ilicali και τον Αιγύπτιο μεγιστάνα - Ο λόγος του χωρισμού

Έναν μήνα μετά την πρόταση γάμου η 30χρονη Seyma Subasi διέλυσε τον αρραβώνα με τον Mohammed Alsaloussi.

MissBloom TEAM
Seyma Subasi Instagram Seyma Subasi

Άνθρακες ο θησαυρός αποδείχθηκε για την πρώην σύζυγο του Acun Ilicali, Seyma Subasi, η νέα της σχέση, η οποία ανακάλυψε πως ο νέος αρραβωνιαστικός της, ο Αιγύπτιος μεγιστάνας Mohammed Alsaloussi, ο οποίος πριν από έναν μήνα της είχε κάνει πρόταση γάμου σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, δεν ήταν αυτό που νόμιζε.

Το παραμύθι δυστυχώς μετατράπηκε σε θρίλερ για τη Subasi, η οποία με συνοπτικές διαδικασίες χώρισε τον αρραβωνιαστικό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου για το on time, ο Mohammed Alsaloussi ήταν απάτη, αφού μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών με το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων, αποδείχθηκε πως όλα ήταν ψέματα. Πιο συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος μόνο μεγιστάνας δεν είναι καθώς όλα τα δώρα που είχε προσφέρει στην αγαπημένη του ήταν ψεύτικα.

Seyma Subasi | Τίτλοι τέλους για την πρώην του Acun Ilicali και τον Αιγύπτιο μεγιστάνα - Ο λόγος του χωρισμού
Η φωτογραφία που διαγράφηκε από τον λογαριασμό της.

Η Seyma Subasi, μόλις συνειδητοποίησε την παγίδα στην οποία είχε πέσει, αποφάσισε να αφήσει τον σύντροφό της για όλα τα ψέματα που της είχε πει. Η ίδια βρήκε παρηγοριά στον πρώην σύντροφό της, Acun Ilicali, ο οποίος επιλήφθηκε του θέματος και έστειλε την ίδια και την κόρη τους σε μία έπαυλη στην Ίμπιζα.

Να θυμίσουμε πως η Seyma λίγο καιρό νωρίτερα είχε μοιραστεί με τους followers της πως ήταν έγκυος, όμως δυστυχώς έχασε το παιδί, αναβάλλοντας προσωρινά τον γάμο. "Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού" λένε, με τον γάμο να αποκτά μόνιμη παράταση, ύστερα από τις αποκαλύψεις.

Η ίδια επιβεβαίωσε τον χωρισμό σε σχετικό story, όμως αρνήθηκε τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στο να πουν αντίο. Παρ'όλ'αυτά, η πρώην του Acun Ilicali έσβησε όλα τα αποδεικτικά από την προηγούμενη σχέση της, έτσι ώστε να ξεχάσει ό,τι συνέβη και να επιστρέψει πίσω στη ζωή της, σαν να μην έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Πιο συγκεκριμένα έγραψε: "Τα σημερινά νέα για τον λόγο του χωρισμού δεν είναι αληθινά. Ναι, χωρίσαμε τους δρόμους μας. Είμαι εδώ για να σας πω και να σας ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Δεν θέλω να μοιραστώ τίποτα παραπάνω που να αφορά το συγκεκριμένο θέμα".

Seyma Subasi

Η ίδια στη συνέχεια μοιράστηκε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες με την κόρη της, λέγοντας πως είναι τα πάντα για εκείνη. "Δεν υπάρχουν λόγια να εξηγήσουν τι περνάω. Αλλά εσύ είσαι τα πάντα για εμένα. Σ' ευχαριστώ που είσαι το φως, η λιακάδα μου και ο ήρωάς μου. Τα πάντα μου. Ναι το εννοώ. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Είμαι καλά που είμαστε καλά. Σ' ευχαριστώ για την υποστήριξη", έγραψε η Subasi για την κόρη της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ