Follow us

James Καφετζής | Επέστρεψε στη Ρόδο και κάνει διακοπές με ξανθιά καλλονή (pics)

Ο δημοφιλής πρώην παίκτης του Survivor απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί της Ρόδου.

MissBloom TEAM
James Καφετζής Instagram

Τον τελευταίο καιρό τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει σε όλους τους παίκτες του Survivor, με τον James Καφετζή να είναι βρίσκεται συνεχώς στο ραντάρ των μίντια. Έχοντας απασχολήσει πολύ τις εκπομπές με την ενδιαφέρουσα προσωπικότητά του στο παιχνίδι, πλέον περνάει διασκεδαστικά μαζί με τους φίλους του, Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη, που πλέον πάνε παντού μαζί, απολαμβάνοντας την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Loading...

Μετά την εμφάνισή τους στη σκηνή των Mad VMA στο πλευρό του Stan, που έκανε το Internet να πέσει, ο James Καφετζής επέστρεψε στο νησί του, τη Ρόδο, αυτή τη φορά χωρίς τους φίλους του αλλά με μία ξεχωριστή παρουσία, όπως μας ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

O πρώην παίκτης του Survivor βρίσκεται στη Ρόδο μαζί με την πρώην σύντροφό του, Μαξίν, η οποία ταξίδεψε από τη Γερμανία όπου μένει για να τον δει.

Loading...

Ο James ανήρτησε μία φωτογραφία από μια παραλία του νησιού και την ίδια ανέβασε και η Μαξίν στα δικά της story, ενώ στη συνέχεια ο Ροδίτης greek lover μοιράστηκε μαζί μας το γεύμα του, που ήταν φυσικά ένα σουβλάκι, κάνοντας tag τη "φίλη" του.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω:

James Καφετζής | Επέστρεψε στη Ρόδο και κάνει διακοπές με ξανθιά καλλονή (pics)
James Καφετζής
James Καφετζής

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ