Follow us

Summer Moodboard | Ελληνίδες celebrities με ψηλόμεσα μαγιό

Η απόλυτη έμπνευση για το φετινό καλοκαίρι.

MissBloom TEAM
ελληνίδες ψηλόμεσα μαγιό Instagram

Οι υψηλές θερμοκρασίες της εβδομάδας έδωσαν την ευκαιρία στις Ελληνίδες celebrities να ξεκινήσουν νωρίτερα τις διακοπές τους ή απλά να απολαύσουν τις ημέρες τους σε κοντινές παραλίες. Με απόλυτα προσεγμένο στιλ και ξεχωριστά μαγιό που θα ήθελες να αποκτήσεις σήμερα κιόλας, οι διάσημες που ακολουθούν σου δίνουν την έμπνευση που χρειαζόσουν για τις δικές σου καλοκαιρινές εμφανίσεις, αν θέλεις να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα ψηλόμεσο κομμάτι.

Summer 2021 | Οι πρώτες καλοκαιρινές φωτογραφίες των Ελλήνων celebrities

Φαίη Σκορδά

Με παιχνιδιάρικο μοτίβο και χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα στο καλοκαιρινό mood, η Φαίη Σκορδά χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα, φορώντας ένα υπέροχο σύνολο.

Loading...

Κατερίνα Καινούργιου

Επιλέγοντας τη φλοράλ τάση, η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει την ημέρα της, ποζάροντας με ένα ψηλόμεσο μαγιό με κοψίματα που έχουν ενδιαφέρον.

Loading...

Δανάη Μπάρκα

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του "Πάμε Δανάη" λάτρεψε και η ίδια το φλοράλ trend, επιλέγοντας ένα strapless ψηλόμεσο μπικίνι για τις διακοπές της.

Loading...

Έλενα Χριστοπούλου

Τις διακοπές της έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες η επιτυχημένη μάνατζερ διασήμων, επιλέγοντας να εμφανιστεί στην παραλία με ένα υπέροχο κόκκινο σύνολο.

Loading...

Μαρία Κορινθίου

Η Ελληνίδα με τις ωραιότερες καμπύλες, ανάμεσα στις διάφορες επιλογές που έχει κάνει φέτος στα μαγιό, αγαπάει πολύ τα ψηλόμεσα σύνολα καθώς αγκαλιάζουν κολακευτικά τη σιλουέτα της.

Loading...

Αθηνά Οικονομάκου

Η προσφάτως μαμά φωτογραφήθηκε στην παραλία, φορώντας ένα tropical ψηλόμεσο μαγιό, επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της λίγες εβδομάδες μετά την εγκυμοσύνη της.

Loading...

Άννα Πρέλεβιτς

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις στην παραλία, δίνοντάς μας έμπνευση για όλο το καλοκαίρι.

Loading...

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μπορεί ακόμη να μην έχει καταφέρει να απολαύσει τη δροσιά της θάλασσας, η throwback φωτογραφία της παρουσιάστριας του Happy Day, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι το fashion sense δεν λείπει ούτε από το beachwear της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ