Γιώργος Τσαλίκης - Δώρα Δημητροπούλου | Συγκινημένοι στην αποφοίτηση του 18χρονου γιου τους, Βασίλη

Οι οικογενειακές φωτογραφίες που μοιράστηκαν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δύο συγκινημένοι και περήφανοι γονείς είναι ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δώρα Δημητροπούλου, που έχουν σε απόλυτη προτεραιότητα την οικογένειά τους. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρεις γιους, τον Βασίλη, τον Χάρη και τον Άγγελο και δεν σταματούν να εκδηλώνουν την αγάπη τους για αυτούς και μέσω των social media.

Ο Γιώργος Τσαλίκης σε νέες δηλώσεις κατά ΣΚΑΪ: "Δεν θα γλιτώσουν, θα το πάρουν το μάθημά τους"

Τώρα λοιπόν πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίσταση, καθώς ο 18χρονος Βασίλης Τσαλίκης, αποφοίτησε την Τρίτη 29 Ιουνίου από το λύκειο. Έτσι, το σχολείο του διοργάνωσε μια εκδήλωση-τελετή αποφοίτησης, από την οποία δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο τραγουδιστής και η σύζυγός του.

Φυσικά και οι δύο εξέφρασαν τη συγκίνησή τους για την πρόοδο του γιου τους, αναρτώντας οικογενειακές φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

"Δυο χαρούμενοι και συγκινημένοι γονείς και ένας απόφοιτος Λυκείου! Βασίλη μου είμαι περήφανος για σένα, για τον αγώνα σου και την καλή σου τη ψυχή! Είμαι ΠΑΝΤΑ δίπλα σου! Καλή σταδιοδρομία σε όλους σας παιδιά!"

Πότε πέρασες το κατώφλι του σχολείου ένα μικρό παιδάκι που με το ζόρι σήκωνες τη σχολική σου τσάντα, σε κοίταζα με αγάπη και ανησυχία και δάκρυζα από συγκίνηση, και πότε ήρθε η στιγμή που πάλι κλαίγοντας σε καμάρωσα στην αποφοίτηση σου να τελειώνεις το Λύκειο και να ανοίγεις τα φτερά σου για σπουδές δεν το κατάλαβα..
Καλή σταδιοδρομία παλικάρι μου, πάρε την Παναγία από το χέρι προχωρα και μη φοβάσαι τίποτα ..
Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου να σε αγαπάμε, να σε στηρίζουμε και να σε καμαρώνουμε !
Μπράβο σε όλα τα παιδιά, σε όλους τους γονείς και στους καθηγητές 🌸♥️