Η Όλγα Κεφαλογιάννη σε μια εξομολόγηση στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της - "Ήταν κάτι που είχα βγάλει από το μυαλό μου"

Στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή "Πάμε Δανάη", η εγκυμονούσα Όλγα Κεφαλογιάννη μιλά για τον γάμο της με τον Μίνω Μάτσα και τη γλυκιά προσμονή του ερχομού των δίδυμων παιδιών της.

NDP

Λίγο πριν μπει στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε την εκπομπή "Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη ώστε να ξεδιπλώσει τα συναισθήματά της για την ιδιαίτερη αυτή περίοδο της ζωής της.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ & Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΝΩ ΜΑΤΣΑ

"Αυτό που χαρακτηρίζει τη ζωή μου, τα τελευταία χρόνια, είναι η ανατροπή. Και οι ανατροπές στη ζωή μου έρχονται, αλλά και οι ευκαιρίες, και το θέμα είναι να είσαι πολύ προετοιμασμένος να τις αρπάξεις γιατί πολλές φορές μπορεί να περνάνε από μπροστά μας πράγματα και είτε από φόβο είτε επειδή μας έχουν μάθει κάπως και εμείς να μην τολμάμε” δήλωσε αρχικά η πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, μιλώντας για τον σύζυγό της σήμερα, Μίνω Μάτσα, ανέφερε: "Ναι ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τη μεγάλη ανατροπή! Και τουλάχιστον μέχρι τώρα... έχει πάει καλά. [...] Και εγώ ήμουν από αυτούς που είχαν γνωρίσει πρώτα το έργο του. Και μου άρεσε πάρα πολύ πάντα η μουσική του και τα τραγούδια του. Όταν τον γνώρισα ήμουν πολύ αυθόρμητη ώστε να του πω συγχαρητήρια, πως τον θαυμάζω και τι ωραία δουλειά που κάνει. Βέβαια εκείνος δεν ήξερε καν ποια είμαι εγώ... Γύρισε και με ρώτησε με τι ασχολούμαι...”.