Follow us

Karolína Kurková | Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της και η εμπειρία της γέννας στο σπίτι

Το διάσημο μοντέλο μας συστήνει την κόρη της LunaGrace.

MissBloom TEAM
Karolína Kurková Abaca Press/Visual Hellas

H Karolína Kurková είναι πλέον μαμά τριών παιδιών, αφού μετά τους γιους της, τον 11χρονο Tobin Jack και τον 5χρονο Noah Lee, γέννησε πριν τρεις μήνες και την κόρη της LunaGrace.

Το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι αυτή τη φορά νιώθει μια διαφορετική ενέργεια με την κόρη της: "Για μένα είναι πολύ όμορφη και ξεχωριστή γιατί είναι σαν εμένα. Είμαστε ίδιες. Υπάρχει αυτό το κοινό που έχουμε που δεν μπορείς καν να το περιγράψεις” είπε η 37χρονη μαμά στο αμερικάνικο People.

"Περνάω πολύ χρόνο μαζί της απολαμβάνοντας τη στιγμή για πιθανόν να είναι το τελευταίο μου μωρό”, είπε, τονίζοντας ότι δεν θα αλλάξει τον τρόπο ανατροφής τώρα που έχει κορίτσι: "Κινείσαι ανάλογα με την προσωπικότητά τους για ο καθένας είναι διαφορετικός. Θα έχει δύο μεγάλους αδελφούς, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχεί ποτέ. Θα είναι πάντα εκεί να την προστατεύουν και να την φροντίζουν. Βλέπω ήδη πόσο προστατευτικοί και τρυφεροί είναι μαζί της”.

Το μοντέλο αποκάλυψε ότι η κόρη της είναι "πολύ γλυκιά, πολύ ήσυχη αλλά και πολύ δυνατή. Όταν θέλει ή χρειάζεται κάτι μας το λέει σίγουρα. Δεν φοβάται και είναι βέβαιο ότι θα ξέρει πως να χειριστεί όλα τα αγόρια γύρω της”.

Loading...

Η Karolina ανέβασε φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram γράφοντας για τον ιερό δεσμό ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη: "Είμαι τόσο ερωτευμένη με τη LunaGrace και την μαγική εμπειρία του να έχεις ένα κοριτσάκι. Δεν νομίζω ότι ήξερα πόσο πολύ ήθελα μια κόρη και τώρα που ήρθε, απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο. Μου αρέσει που βιώνω αυτή την ιερή σχέση ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη. Όχι μόνο μοιραζόμαστε το ίδιο γυναικείο σώμα αλλά και το ίδιο πνεύμα και ενέργεια”.

Η Kurková είχε γεννήσει τη LunaGrace στο σπίτι, όπως είχε κάνει και στους προηγούμενους τοκετούς της. "Είναι το σπίτι μου, είμαι ήρεμη και καθόλου στρεσαρισμένη. Κατά τη διάρκεια του τοκετού, αυτό χρειάζεσαι. Θέλεις να νιώθεις καλά και να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται” είπε, εξηγώντας ότι σημαντική ήταν και η παρουσία του συζύγου της που "δεν γεννάει, αλλά είναι εκεί, μέσα στο νερό μαζί μου”.

Όπως είπε κάθε μέλλουσα μαμά πρέπει να βρει την καλύτερη επιλογή για εκείνη: "Απλά για μένα είχε νόημα και αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε. Ξέρω πως δεν είναι για όλους. Πάντα λέω πως πρέπει να κάνεις ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλά και ότι είναι σωστό για εσένα”.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ