Follow us

Πρίγκιπας Harry | Η ιδιαίτερη σημασία της τοποθεσίας όπου θα στηθεί το άγαλμα της πριγκίπισσας Diana

Η εκδήλωση στη μνήμη της μητέρας του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Παλάτι του Kensington.

MissBloom TEAM
Φωτο: Splash News/Ideal Image

Ακόμα κι αν οι σχέσεις του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William δεν έχουν εξομαλυνθεί πλήρως - φυσικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σύντομη συμφιλίωση - ο γιος της πριγκίπισσας Diana δεν θα μπορούσε να λείπει από την ξεχωριστή μέρα προς τιμήν των 60ων γενεθλίων της.

Ο δούκας του Sussex βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στο Λονδίνο ώστε να είναι παρών στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana στο Sunken Garden στο Παλάτι του Kensington. Η τοποθεσία δεν επιλέχθηκε τυχαία καθώς όπως είναι γνωστό ο κήπος αυτός άρεσε πολύ στην πριγκίπισσα Diana, η οποία τον επισκεπτόταν συχνά όταν έμενε στο Παλάτι.

Από την άλλη, η τοποθεσία έχει ιδιαίτερη σημασία και για τον γιο της, πρίγκιπα Harry καθώς εκεί είχε γίνει η ανακοίνωση των αρραβώνων του με τη Meghan Markle τον Νοέμβριο του 2017, όπου το ζευγάρι πόζαρε μπροστά από τον φακό των παπαράτσι και απαντούσε στις ερωτήσεις τους.

Ο κύριος κηπουρός του Παλατιού, Sean Harkin, είχε εξηγήσει το 2017 σε συνέντευξή του τη σημασία που είχε η συγκεκριμένη τοποθεσία για την πριγκίπισσα του λαού. Όπως είχε δηλώσει, η Diana πάντα θα σταματούσε και θα μιλούσε στους κηπουρούς όσο έμενε εκεί. "Μπορεί να πήγαινε για jogging ή για μία βόλτα στο πάρκο και αν ήταν νωρίς, ήταν πολύ ήσυχα και θα έπιανε κουβέντα μαζί τους", είχε αναφέρει στη συνέντευξή του.

Αυτή τη φορά εκείνος που επανασχεδίασε τον χώρο ήταν ο Pip Morrison, ο οποίος ξεκίνησε τις αλλαγές από τον Οκτώβριο του 2019, φυτεύοντας 4.000 ατομικά φυτά με είδη λουλουδιών που ήταν τα αγαπημένα της πριγκίπισσας Diana στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα 60α γενέθλιά της.

Σήμερα, πρόκειται να λάβει χώρα το σημαντικό αυτό γεγονός, στο οποίο θα είναι η πρώτη φορά που τα δύο αδέρφια θα συναντηθούν ξανά δημόσια από την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου. Όπως έγινε γνωστό από τα μέσα τις προηγούμενες ημέρες, η Meghan Markle δεν ήταν σε θέση να συνοδεύσει τον πρίγκιπα Harry λόγω της λοχείας αλλά ούτε η δούκισσα του Cambridge τελικά θα είναι παρούσα καθώς έπρεπε να περιοριστεί ο αριθμός των παρευρισκομένων εξαιτίας των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ