Τζούλια Νόβα | Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο

Και πάλι ερωτευμένη, μετά τον χωρισμό της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ερωτευμένη ξανά είναι εδώ και μερικούς μήνες η Τζούλια Νόβα, που μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Μιχάλη Βιτζηλαίου.

Πιο συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τον "Τροχό της Τύχης" στο STAR, πλέον είναι έτοιμη να κάνει και αναρτήσεις μαζί του, αφού δημοσίευσε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ποζάροντας στη αγκαλιά του, έγραψε στη λεζάντα της "Τι πιο όμορφο σε αυτή τη ζωή από μια αληθινή σφιχτή αγκαλιά;".

Πρόκειται για την ακόλουθη λήψη

Μιλώντας για τον νέο της σύντροφο, η Τζούλια Νόβα είχε πει στη Σάσα Σταμάτη και το περιοδικό ON TIME:

"Είναι αλήθεια, υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην προσωπική μου ζωή. Ο Μιχάλης. Η σχέση είναι πρόσφατη, θα δείξει πώς θα πάει. Σου είχα πει ότι γενικότερα κάτι υπήρχε στη ζωή μου. Μόνη μου σίγουρα δε θα καθόμουν. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κάναμε παρέα πριν, αλλά ήταν ο άνθρωπος που μετά τον χωρισμό και όταν χώριζα, με στήριζε πάρα πολύ φιλικά. Η σχέση μάς βγήκε μετά. Δε μου είχε ξανατύχει, αλλά όταν βλέπεις ότι με έναν άνθρωπο ταιριάζεις, γιατί με τον Μιχάλη ταιριάζαμε στα χόμπι μας και στα θέλω μας – και γενικότερα στην παρέα δέσαμε και από την αρχή πάρα πολύ και μετά τα πράγματα είναι απρόβλεπτα και ξαφνικά προκύπτουν και γίνονται"